Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • juhannusruusu-kuvaamo-into2006159087.jpg
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

27.06.2023

MuksuFestareilta löytyy muksuille vinkeää puuhaa tänä vuonna jo viidettä kertaa


Suomen virallinen juhannuskaupunki Virrat ei hiljene vielä suvijuhlan taian rauettuakaan, sillä kaupungin valtaa koko juhannuksen jälkeisen viikon ajaksi kesän hauskin lastentapahtuma, MuksuFestarit! Virtain kaupungin järjestämän perinteiseksi muodostuneen tapahtuman odotetaan ilahduttavan monisatapäistä lapsikatrasta pitkin viikkoa. Virtolaisten toimijoiden kanssa yhteisvoimin toteutettavat festarit palaavat tänä vuonna jo viidettä kertaa tarjoamaan vinkeää puuhaa joka perheen veikeille vekkuleille, tällä kertaa suurempana kuin koskaan.

Festareiden tapahtumaskaalasta irtoaa meininkiä moneen junaan – luvassa on yhteistä tekemistä niin musiikin, liikunnan kuin muun metkan hyörinän merkeissä. Viikko sisältää muun muassa mukaansatempaavan seitsentoista-aktiviteettisen rastipäivän Marttisessa seinäkiipeilyineen, resiinaretkineen sekä minigolfin ja aarteenetsinnän kera. Liikuntahalli tarjoaa niin ikään lennokasta hyppimistä valjastrampoliineilla sekä salin täydeltä monipuolisia pomppulinnoja ja muita monenkirjavia metkuja niin pienille kuin hieman isommillekin lapsille. Viikonloppu sisältää letkeämenoisia lastenmusiikkikonsertteja klovnien, sirkustemppujen ja taikametsän otusten siivittämänä. Mieli muksusi merirosvoilemaan höyrylaiva Tarjanteen kannelle, leppoisaan leffahetkeen, ratsastamaan tai rannalle pulikoimaan uimakoulun merkeissä, löytyy festareilta siihenkin apu. 

Viikon tapahtumiin osallistuminen on pääsääntöisesti maksutonta ruokailut, uimakoulu, elokuvat ja Tarjanne-risteily poissulkien. Lisätietoa festareista ja tarkemman tapahtuma-aikataulun löydät täältä.

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 06.05.2024