Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

Pilviä taivaalla
 
 

Kentät

 

Urheilukenttä

6-ratainen, kestopäällysteinen Urheilukenttä sijaitsee urheilukeskuksessa (Urheilukuja 1). Keskellä on noin 62×60m:n kokoinen nurmikenttä. Vakiovuorojen ulkopuolella kenttä on vapaassa käytössä. Viikonloppuisin etusijalla turnaukset ja kisat.

Urheilukeskuksen hiekkakenttä

Kivituhkakenttä, joka soveltuu jalkapallon ja pesäpallon pelaamiseen. Vakiovuorojen ulkopuolella kenttä vapaassa käytössä.

Tapiolan kenttä

Hiekkakenttä, joka soveltuu pesäpallon ja jalkapallon pelaamiseen. Kenttä on vapaassa käytössä.

Killinkosken kenttä

Kentällä  on 100 m:n juoksusuora, korkeushyppypaikka sekä kuula- ja  kiekkorinki. Lisäksi on n. 95×55m:n kokoinen nurmikenttä. Suorituspaikat ovat vapaassa käytössä.

Tenniskentät

Tenniskentät sijaitsevat urheilukeskuksessa, osoitteessa Sipiläntie 12. Alueella on kaksi massakenttää. Kenttien hoidosta vastaa Virtain kaupunki. Ilmoitustaululla näkyvät viikoittaiset vakiovuorot, jotka anotaan liikuntatoimelta. Irtovuoroja myönnetään Rantaterassilta, puh. 03-485 1367. Kentän vuokra on 8 €/h.

Beach-volley-kentät

Urheilukeskuksessa on kaksi beach-volley-kenttää, jotka ovat vapaassa käytössä. Kentällä on laatikossa varausvihko, johon voi merkata varaamansa vuoron.

jääkiekkokaukalo

Urheilukeskuksessa kaukalo vapaassa käytössä pelailuun ja luisteluun. Kaukalon vieressä lämmitetty pukukoppi luistinten vaihtoa varten.

RANTATIEN KENTTÄ

Jäädytetty luistelukenttä vapaassa käytössä. Kentällä lämmitetty pukukoppi luistinten vaihtoa varten.

Tapiolan kenttä

Pesäpallokentän päädyssä pieni luistelukenttä vapaassa käytössä.

kyläkoulujen kentät

Vaskiveden, Liedenpohjan, Äijännevan, Killinkosken, Kotalan ja Kurjenkylän kentät ovat vapaassa käytössä.
 
 
 

Sivua päivitetty: 21.09.2022