Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

Hiihtäjä ladulla
 
 

Muut liikuntapaikat

 


Liikuntahalli

Liikuntahalli on otettu käyttöön vuonna 1987. Liikuntahallissa on mm.  palloiluhalli, kuntosali, peilisali, squash-kenttiä ja juoksusuora. Päivisin liikuntahallia käyttävät lähinnä koululaiset, mutta yksityiset asiakkaat voivat saada vuoroja satunnaisesti. Aikoja voi tiedustella liikuntahallista samana päivänä. Iltaisin mukaan tulevat paikalliset urheiluseurat ja muut järjestöt ja yhteisöt sekä yksityiset liikunnanharrastajat. Kahviotilat voidaan ottaa käyttöön tarvittaessa. Liikuntahalli toimii myös juhlatilana ja suurtapahtumien pitopaikkana.

Liikuntahallin käyttömaksut.pdf

Pukkivuoren laskettelurinne

Pukkivuori on erinomaisen sijaintinsa ja uusiutuneiden rinteidensä ansiosta loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille.

Pukkivuori sijaitsee aivan Virtain keskustassa urheilukeskuksen yhteydessä. Koko perheen viihtymistä Pukkivuoressa lisää loistava ja turvallinen pulkkamäki sekä taukolaavu tulipaikkoineen ja puineen. Lisäksi palveluksessanne on Rinnekahvio, josta saatavilla kuumat kaakaot, paistotuoreet korvapuustit ja makkarat. Laskettelurinteen toiminnasta ja ylläpidosta vastaa Virtain Kiekko-Karhut.

Ajankohtaiset rinnetiedot: https://www.ski.fi/keskukset/pukkivuori/

Frisbeegolf-rata

Frisbeegolf-rata löytyy Pukkivuoren laskettelurinteen viereltä. Lähtöpaikka on rinteen juurella. Kaavakuva radasta: Frisbeegolf -rata

Frisbeegolfradan kartta ja säännöt


Yleiset uimarannat

Herrasen uimaranta: Lomasaari Marttinen, Palolammintie 359 B  
 Uimavesinäyte

Kalettomanlahden uimala: Laivaranta, Pohjolantie 7                                          
Uimavesinäyte
Kalettoman yleisen uimarannan uimavesiprofiili

Killinkosken uimala: Vuolteentie, Killinkoski                                              
Uimavesinäyte

Lisäksi on kyläyhdistysten ylläpitämiä uimapaikkoja. Kaupunki ei vastaa niiden ylläpidosta.

Retkeily- ja luontokohteita

Virroilla on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn luonnossa ja vesillä. Tarjolla on myös laavuja, nuotiopaikkoja, luontopolkuja sekä vaellusreitti Pirkan Taival. Retkeily- ja luontokohteita esitellään nettikartalla Luontokohteita.

Esimerkkejä melontareiteistä esitellään nettikartalla Melontareittejä. Lisätietoa melonnasta ja siihen liittyvistä turvallisuusohjeista saa esimerkiksi Metsähallituksen Luontoon.fi -sivustolta osiosta Melonta.


 
 
 

Sivua päivitetty: 10.08.2021