Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

Hiihtäjä ladulla
 
 

Muut liikuntapaikat

 


Liikuntahalli

Liikuntahalli (Rantatie 6) on otettu käyttöön vuonna 1987. Liikuntahallissa on mm. palloiluhalli, kuntosali, peilisali, squash-kenttiä ja juoksusuora. Päivisin liikuntahallia käyttävät lähinnä koululaiset, mutta yksityiset asiakkaat voivat saada vuoroja satunnaisesti. Aikoja voi tiedustella liikuntahallista samana päivänä. Iltaisin mukaan tulevat paikalliset urheiluseurat ja muut järjestöt ja yhteisöt sekä yksityiset liikunnanharrastajat. Kahviotilat voidaan ottaa käyttöön tarvittaessa. Liikuntahalli toimii myös juhlatilana ja suurtapahtumien pitopaikkana

Liikuntahallin käyttömaksut.pdf

Pukkivuoren laskettelurinne

Pukkivuori (Urheilukuja 1) on erinomaisen sijaintinsa ja uusiutuneiden rinteidensä ansiosta loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille.

Pukkivuori sijaitsee aivan Virtain keskustassa urheilukeskuksen yhteydessä. Koko perheen viihtymistä Pukkivuoressa lisää loistava ja turvallinen pulkkamäki sekä taukolaavu tulipaikkoineen ja puineen. Lisäksi palveluksessanne on Rinnekahvio, josta saatavilla kuumat kaakaot, paistotuoreet korvapuustit ja makkarat. Laskettelurinteen toiminnasta ja ylläpidosta vastaa Virtain Kiekko-Karhut.

Ajankohtaiset rinnetiedot: https://www.ski.fi/keskukset/pukkivuori/

Frisbeegolf-rata

Frisbeegolf-rata löytyy Pukkivuoren laskettelurinteen viereltä (Urheilukuja 1). Lähtöpaikka on rinteen juurella. Kaavakuva radasta: Frisbeegolf -rata

Frisbeegolfradan kartta ja säännöt


Yleiset uimarannat

Herrasen uimaranta: Lomasaari Marttinen, Palolammintie 359 B  

Lomasaaren uimarannan vesinäyte 24.6.2024

Kalettomanlahden uimala: Laivaranta, Pohjolantie 7

Kalettoman yleisen uimarannan uimavesiluokitus:
v. 2023 laatuluokka erinomainen
v. 2022 laatuluokka erinomainen
v. 2021 laatuluokka erinoimainen                      

Kalettoman yleisen uimarannan uimavesiprofiili

Kalettoman yleisen uimarannan vesinäyte 24.06.2024
Kalettoman yleisen uimarannan vesinäyte 10.06.2024

Killinkosken uimala: Vuolteentie, Killinkoski 

Killinkosken uimarannan vesinäyte 24.6.2024                           

Lisäksi on kyläyhdistysten ylläpitämiä uimapaikkoja. Kaupunki ei vastaa niiden ylläpidosta.

Retkeily- ja luontokohteita

Virroilla on hyvät mahdollisuudet retkeilyyn luonnossa ja vesillä. Tarjolla on myös laavuja, nuotiopaikkoja, luontopolkuja sekä vaellusreitti Pirkan Taival. Retkeily- ja luontokohteita esitellään nettikartalla Luontokohteita ja Virtain luontomatkailijan oppaassa (pdf).

Esimerkkejä melontareiteistä esitellään nettikartalla Melontareittejä. Lisätietoa melonnasta ja siihen liittyvistä turvallisuusohjeista saa esimerkiksi Metsähallituksen Luontoon.fi -sivustolta osiosta Melonta.


 
 
 
 

Sivua päivitetty: 27.06.2024