Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Äiti ja hymyilevät lapset ihmisjoukossa
 
 

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi

Tervetuloa varhaiskasvatuksen e-Asiointiin

Linkki e-asiointiin on https://sote.easiointi.fi/fi/web/virrat-vaka


Varhaiskasvatuksen eAsioinnista löydät seuraavat sähköiset lomakkeet

  • Varhaiskasvatushakemus
  • Sähköiset päätökset

e-Asiointipalvelun kautta voit asioida Virtain kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenne-yhteyden kautta. Palveluun kirjaudutaan vahvasti tunnistettuna pankkitunnuksilla, mobiilitunnisteella tai Väestörekisterikeskuksen HST-kortilla.

Täytäthän varhaiskasvatushakemuksen huolellisesti, sillä se auttaa lapsesi asian käsittelyä. Hakemusta täytettäessä tulee kaikki etunimet ja sukunimi kirjoittaa oikeassa järjestyksessä virallisen nimen mukaisesti. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, hakemuksen voi niin halutessaan tulostaa itselle. Mikäli hoidon tarve on kiireellinen, ole yhteydessä varhaiskasvatustoimistolle.

Huoltaja saa lapsensa varhaiskasvatuspaikan sijoitus- ja maksupäätöksistä tiedoksiannon sähköpostiinsa, mikäli olemme saaneet siihen huoltajalta luvan sekä voimassaolevan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiin tulleen tiedoksiannon jälkeen päätös on luettavissa eAsiointiportaalissa. Päätöksen voi sieltä myös tulostaa. Kun saat sähköisen maksupäätöksen, tarkista se heti. Tarvittaessa ole yhteydessä varhaiskasvatustoimistolle.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu määritellään perheen tulojen ja perhekoon perusteella. Perhekoolla tarkoitetaan samassa osoitteessa asuvia henkilöitä. Mikäli tulotiedot puuttuvat, kunnalla on oikeus määrätä maksu korkeimman taksan mukaan. Tuloselvitykset tulee toimittaa hoidon alkamiskuukauden viimeiseen päivään mennessä osoitteeseen: Virtain kaupunki/varhaiskasvatustoimisto, PL 85, 34801 Virrat. Tuloselvityksen voi toimittaa myös kaupungintalon etuoven vieressä olevaan postilaatikkoon ja kirjata kuoreen varhaiskasvatustoimisto.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus hyväksyä korkein asiakasmaksu, jolloin tulotietoja ei tarvitse toimittaa (varhaiskasvatushakemuksessa tulee olla rasti tässä kohdassa). Linkki maksulaskuriin.

 
 
 

Sivua päivitetty: 12.10.2020