Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sieni sammalmättäällä
 
 

Kurssimaksut

Kurssimaksut ovat lukukausikohtaisia eli syys- ja kevätlukukaudet laskutetaan erikseen.

Jos kurssimaksuksi on merkitty esim 30 euroa ja kurssi toteutuu sekä syksyllä että keväällä, vuoden hinta on 60 euroa.

Kullakin kurssilla on oma maksunsa, joka määräytyy Kasvatus- ja opetuslautakunnan 10.4.2024 tekemän päätöksen mukaisesti. Kurssimaksu laskutetaan kurssin alkamisen jälkeen. Kurssitietojen yhteydessä on mainittu tuntimäärä (esim. 20 t).

Yhden kerran voit tutustua kurssiin ilmaiseksi (ei koske viikonloppu- eikä lyhytkursseja!), mutta jo toinen osallistumiskerta merkitsee sitoutumista ja velvoitetta maksaa kurssimaksu.

Alaikäisiltä kurssilaisilta tarvitaan myös huoltajan yhteystiedot. Jos työnantaja tai joku muu maksaa kurssimaksun, maksajan tiedot on annettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssien vähimmäishinnat: (1.8.2024 alkaen)

Kurssin kokonaistuntimäärä / Kurssin vähimmäishinta euroina/lukukausi (ei lukuvuosi)

Kurssihinta voi olla vähimmäishintaa korkeampi kurssin poikkeavien kulujen, esimerkiksi vuokrakuluiltaan poikkeavien tilojen vuoksi.

 

Kurssi 1-9 oppituntia                                15,00 €
 
Kurssi 10-19 oppituntia                            25,00 €
 
Kurssi 20-29 oppituntia                            35,00 €
 
Kurssi 30-39 oppituntia                            45,00 €
 
Kurssi 40 oppituntia tai enemmän       55,00 €

Yksityisopetus:

10 x 30 minuuttia/henkilö                       90,00 €

10 x 20 minuuttia/henkilö                       55,00 €

10 x 15 minuuttia/henkilö                       45,00 €


Kansalaisopiston järjestämät erikoisluennot ovat ilmaisia yleisötapahtumia. Lisäksi kansalaisopisto veloittaa kädentaitajien kursseilla erilaisia tarvikemaksuja sekä lukukausittaisen polttouunin käyttömaksun. Nämä maksut ovat hintaluokassa 15,00-25,00 €/ lukukausi. Jos kurssiin sisältyy lisämaksu, siitä on maininta kurssiesittelyssä.

Smartum ja ePassi

Kansalaisopiston kursseja voi maksaa Smartum ja ePassi -palveluiden mobiilisovelluksilla. HUOM! Maksu tulee suorittaa kurssin alussa ennen laskutusta, ilmoita maksusta kansalaisopiston toimistoon, ettei sinua turhaan laskuteta.

Muut maksut

Oppikirjat ja tarvikkeet jokainen opiskelija kustantaa itse. Luonnollisesti jokainen saa myös pitää valmistamansa työt.

 

Lukiolaisille

Sovi ennen kurssin alkua lukion rehtorin kanssa hyväksytäänkö kurssi osaksi opintojasi. Tällöin lukio maksaa kurssimaksusi. Ilmoita lisäksi kurssin opettajalle heti ensimmäisellä kerralla, että lukio maksaa kurssimaksusi. Muussa tapauksessa lasku kurssista lähetetään sinulle itsellesi.

Virtain lukion soveltavaksi kurssiksi hyväksytään: ensiapu I ja II, kuvataiteen kurssit ja keramiikka. Muiden kurssien hyväksymisestä voi neuvotella lukion rehtorin kanssa.

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 16.04.2024