Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sieni sammalmättäällä
 
 

Kurssimaksut

Kurssimaksut ovat lukukausikohtaisia eli syys- ja kevätlukukaudet laskutetaan erikseen.

Jos kurssimaksuksi on merkitty esim 30 euroa ja kurssi toteutuu sekä syksyllä että keväällä, vuoden hinta on 60 euroa.

Kullakin kurssilla on oma maksunsa, joka määräytyy sivistyslautakunnan 13.5.2015 tekemän päätöksen mukaisesti. Kurssimaksu laskutetaan kurssin alkamisen jälkeen. Kurssitietojen yhteydessä on mainittu tuntimäärä (esim. 20 t).

Yhden kerran voit tutustua kurssiin ilmaiseksi (ei koske viikonloppu- eikä lyhytkursseja!), mutta jo toinen osallistumiskerta merkitsee sitoutumista ja velvoitetta maksaa kurssimaksu.

Alaikäisiltä kurssilaisilta tarvitaan myös huoltajan yhteystiedot. Jos työnantaja tai joku muu maksaa kurssimaksun, maksajan tiedot on annettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihinnat: (1.8.2015 alkaen)

Kurssin kokonaistuntimäärä/ Kurssin hinta euroina/lukukausi (ei lukuvuosi)

Kurssi 1-4 oppituntia                               10,00 €

Kurssi 5-9 oppituntia                                20,00 €

Kurssi 10-19 oppituntia                            30,00 €

Kurssi 20-29 oppituntia                            35,00 €

Kurssi 30 oppituntia tai enemmän       40,00 €

Ainalan vesikurssit                                    50,00 €

Yksityisopetus:

10 x 30 minuuttia/henkilö                       80,00 €

10 x 20 minuuttia/henkilö                       50,00 €

10 x 15 minuuttia/henkilö                       40,00 €


Kansalaisopiston järjestämät erikoisluennot ovat ilmaisia yleisötapahtumia. Lisäksi kansalaisopisto veloittaa kädentaitajien kursseilla erilaisia tarvikemaksuja sekä lukukausittaisen polttouunin käyttömaksun. Nämä maksut ovat hintaluokassa 15,00-25,00 €/ lukukausi. Jos kurssiin sisältyy lisämaksu, siitä on maininta kurssiesittelyssä.

Tykysetelit

Kansalaisopiston kursseja voi maksaa tyky- ja liikuntaseteleillä (Tyky, ePassi ja Smartum). Ilmoita  tieto setelistä ja toimita kurssin summaa vastaava määrä seteleitä kurssien laskuttajalle Virtain kaupunginkirjastolle kurssin alussa ennen laskutusta tai käyttäessäsi Smartum Saldo-verkkomaksua, ilmoita siitä ja toimita kuitti kansalaisopiston toimistoon, ettei sinua turhaan laskuteta.

Muut maksut

Oppikirjat ja tarvikkeet jokainen opiskelija kustantaa itse. Luonnollisesti jokainen saa myös pitää valmistamansa työt.

 

Lukiolaisille

Sovi ennen kurssin alkua lukion rehtorin kanssa hyväksytäänkö kurssi osaksi opintojasi. Tällöin lukio maksaa kurssimaksusi. Ilmoita lisäksi kurssin opettajalle heti ensimmäisellä kerralla, että lukio maksaa kurssimaksusi. Muussa tapauksessa lasku kurssista lähetetään sinulle itsellesi.

Virtain lukion soveltavaksi kurssiksi hyväksytään: ensiapu I ja II, kuvataiteen kurssit ja keramiikka. Muiden kurssien hyväksymisestä voi neuvotella lukion rehtorin kanssa.

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 09.12.2022