Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Lapsi hiihtämässä
  • Lentopallopeli käynnissä Virtain liikuntahallilla
  • Golfaajien jalkoja ja mailoja golfkentällä
 
 

Liikuntapalvelut

Virroilla on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Hyvin hoidettuja liikuntapaikkoja on monipuolisesti eri lajien harrastamista varten. Aktiiviset liikuntajärjestöt ja muut yhdistykset tarjoavat runsaasti liikuntamahdollisuuksia ja järjestävät erilaisia tapahtumia. 

Liikuntatoimi tekee yhteistyötä kumppaneidensa kanssa liikunnan edistämiseksi.

 

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Tutustu Virtain monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin!

Liikuntapaikat

Liikuntapaikat

Virtain kaupungin ylläpitämät liikuntapaikat löydät täältä.

Talviliikkuja -kampanja

Talviliikkuja -kampanja

Talviliikkuja- kampanja 2022

Virrat hyppäsi talven ajaksi Lounais-Suomen Urheilun (LiikU) mukaan ja ilmoittautui Talviliikkuja- kampanjaan, jossa kerätään kilometrejä talviliikunnasta 10.1.-31.3.2022. Kampanjassa liikuntaan hiihtäen, kävellen, sauvakävellen, juosten, lumikenkäillen, potkukelkkaillen, luistellen ja retkiluistellen. Virtain ulkoliikuntamahdollisuudet näiden lajien parissa ovat huippuluokkaa ja tänä talvena sääolosuhteet ovat olleet talviliikunnan puolella.

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa virtolainen ja lisätä kilometrinsä Virtain pottiin mobiili-, netti- tai talviliikkujakorttikirjauksella. Jokainen osallistuu kampanjaan omin tavoittein eivätkä henkilökohtaiset kilometrit tule julkisesti näkyviin. Jokaisen osallistuminen kuitenkin kerää kilometrejä kuntakohtaisesti ja meillä Virroilla on vaatimattomasti tavoitteena olla kampanjan liikkuvin kunta!

Miten osallistua?

Pääasiallinen osallistumistapa on mobiili- tai nettisovelluskirjaus. Ohjeet löytyvät kampanjasivuilta.

Mobiili- ja nettisovellus toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää jokaisen omat kilometrit ja lähettää ne suoraan kampanjan nettisivulle. Kuntarankingista näkee virtolaisten liikutut kilometrit reaaliajassa sekä sijoittumisen omassa sarjassa. Muista ensimmäisellä kirjautumiskerralla valita paikkakunnaksi Virrat.

Käytössä on myös talviliikkujan paperinen suorituskortti. Kortteja voi hakea Virtain kaupungintalolta liikuntatoimiston oven vieressä olevasta lokerikosta. Voit myös tulostaa talviliikkujakortin kampanjan nettisivuilta. Liikuntakortti on palautettava liikuntatoimistoon kuntakirjausta varten 4.4.2022 mennessä.

Lisätietoja liikuntatoimesta 044 715 1270 tai sanna.vilen@virrat.fi

 

Yhteystiedot

Sanna Vilén
Liikuntasihteeri
puh. 044 715 1270
sanna.vilen@virrat.fi

Liikuntatoimisto sijaitsee kaupungintalon 1. kerroksessa.

 
 
 

Sivua päivitetty: 22.01.2022