Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Huilu ja soittaja
 
 

Merikanto-opisto, Orivesi

Opetustilat:

  • Oriveden yhteiskoulu (Opintie 1)
  • Kultavuoren koulu (Koulutie 20)
  • Orivesi-talon Orivesisali (Keskustie 26, 2. krs)

Toimipisteen johtaja: Apulaisrehtori Johanna Raivio, puh. 044 7151057, etunimi.sukunimi(at)meriko.fi


Orkesterit

Orkesteritoiminta maanantaisin Yhteiskoululla klo 18, opettajana Marjo Tepponen. 


Stipendirahasto ja konserttikahvitukset

Oriveden toimipisteen stipendirahaston varoja kartutetaan järjestämällä joulu- ja kevätkonserttien yhteyteen konserttikahvio n. tuntia ennen konsertin alkua. Konserttikahvio tuo konsertteihin juhlavuutta ja tarjoaa konserttivieraille tilaisuuden nauttia pientä tarjoilua konsertin alkamista odotellessa. Kahvitusvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien oppilaiden perheiden kesken niin, että kunkin matinean kahvituksesta vastaa 4-5 perhettä aakkosjärjestyksessä oppilasluettelon perusteella. Näin menetellen vuoro osuu yhden perheen kohdalle n. puolentoista vuoden välein. Sama käytäntö on myös Virtain ja Ähtärin toimipisteissä.

Osallistuminen kahvituksiin on vapaaehtoista. Vuorolistan avulla kahvitusjärjestelyt eivät kuitenkaan ole vain harvojen aktiivisten vanhempien harteilla, vaan kaikki voivat olla mukana tukemassa lasten hienoa harrastusta. Samalla pääsee tutustumaan musiikkiopiston toimintaan ja muiden soittajien vanhempiin. Vuoroja voi myös vaihtaa toisen konsertin kahvitusvuorolaisen kanssa.

Tiedot kahvitusvuoroista toimitetaan koteihin sähköpostitiedotteella lukukausittain. Voit myös kysyä asiasta toimipisteen johtajalta.

 

Konsertit
syksyllä 2021

  • ma 8.11. oppilaskonsertti
    (srk-talo) klo 19
  • ma 29.11. pieni joulusoitto (Suoja) klo 19
  • ma 13.11. joulukonsertti
    (srk-talo) klo 19
 

 
 
 

Sivua päivitetty: 21.10.2021