Tekstikoko aA

Visit Virrat

Marttisen Vanhan pappilan vaalea rakennus
 
 

Kokoustilat

Kotala-talo

Kotalan kyläyhdistys
puh. 0440 338 405
http://www.kotala.fi

Rakennuksessa on iso sali näyttämöineen, hiljattain uusittu erillinen keittiö sekä sisävessat. Tilaa on n. 170 hengelle. Varustuksiin kuuluvat kahvinkeitin, kahviastiasto ja pöydät, joita vuokrataan myös talon ulkopuolelle. Vuokrattavissa ovat myös ruoka-astiastot 150 hengelle sekä pöytäliinat. Perille löytää helposti, kun kääntyy valtatie 23:lta Killinkoskelle menevälle Itämerentielle, josta pian Kotala-tienviitan kohdalta talo jo näkyy.


Kurjenkylän kylätalo

Kurjenkylän kyläyhdistyksen sivut

Kurjenkylän kylätalo on mainio miljöö järjestää erilaisia juhlatilaisuuksi, kuten häitä ja syntymäpäiviä. Suurimmat juhlat ovat olleet Kurjenkyläpäivät vuonna 2009, jolloin väkeä oli paikalla n. 400. Tilat soveltuvat myös urheilutapahtumiin, kerhotoimintaan, kokouksiin ja koulutuksiin. Kylätalo valmistui syksyllä 2000 kyläläisten talkootyönä. Kylätalossa on 220-neliöinen liikunta-/juhlasali, johon kuuluu pieni näyttämö. Lisäksi kylätalossa on n. 50 neliömetrin kokoinen kahvio/kokoustila sekä WC:t, suihkutila sekä eteis- ja huoltotilat. Kysy lisää!


Kylätalo Jukola, Jäähdyspohja

Jäähdyskylän nuorisoseura
 puh. 0500 335 974
juha.kallio@jaahdyspohja.net
http://jaahdyspohja.net/jukola.html


Marttisen Vanha Pappila


puh. (03) 485 1921

vanhapappila@marttinen.fi
http://www.marttinen.fi/fi/kokous-ja-juhlatalo/vanha-pappila

Marttisen Vanhan Pappilan (1892) kokoustilat tarjoavat viihtyisän ja idyllisen ilmapiirin kokous- ja koulutustilaisuuksiin - kestävät ne sitten yli lounaan tai yön. Marttisen henkilökunta huolehtii tilaisuutenne sujumisesta niin, että voitte keskittyä olennaiseen. Tarvittaessa lisää kokoustilaa löytyy muista rakennuksista (esim. monitoimisali, johon mahtuu 200 henkilöä).

Marttisen kokoustilat ovat liikuntaesteettömiä. Paikkoja kokouskäyttöön 12-64 henkilölle, juhlakäyttöön 12-88 henkilölle.


Patalanmajan nuorisoseurantalo, Koro

Pekka Jussila
puh. 03-4759813
http://www.koronkyla.net

Perinteikäs nuorisoseurantalo, jossa tilat n. 100 hengen tilaisuuksien järjestämiseen: sali, näyttämö, sisävessat, sähkölämmitys. Tarvittaessa tiloihin voi tilata ruokailu-, kahvi- tms. tarjoilun kylässä toimivasta J.L. Runebergin pitopalvelusta.


Viinimarjatila Vuorenmaa (Marjatila Kuunsilta)

Anja ja Tauno Vuorenmaa
puh. 040 567 7621

https://kuunsilta.webnode.fi/

Erikokoisia tiloja kokouksien ja juhlien järjestämistä varten. Kahvi- ja ruokatilaisuuksia ryhmille.


Liedenpohjan Wanha koulu

Tuija Vallinmäki
puh. 040 7342696

tuijavallinmaki@gmail.com
http://www.liedenpohja.fi

Wanhan Koulun tilat ovat vuokrattavissa Liedenpohjan kyläyhdistyksen kautta esim. syntymäpäivien yms. tilaisuuksien viettoa varten.


Tarjanteen ravintolasali, kabinetti ja takkahuone

Kiinteistö Oy Teerivuori
Juha Tanhua-Tyrkkö puh. 041-4610165 
info@tarjanne.com
https://www.hotellitarjanne.fi/ TAI https://teerivuori.fi/

Virtain keskeisimmät kokous- ja juhlatilat perinteikkäässä Tarjanteen Talossa, torin laidalla. Tiloista löytyy mm. juhlava ravintolasali n. 80-100 hengen tilaisuuksiin sekä tyylikäs kabinetti n. 30 kokoustajalle. Ravintolasali on helposti muunneltavissa isompienkin juhlien, kokousten, esitysten tai vaikka iltamien tarpeisiin. Saunaosastoa ja takkahuonetta vuokrataan erikseen n. 10 hengen yksityistilaisuuksiin. Majoitus moniin tarpeisiin siisteissä hotellihuoneissa.


Vaskiveden nuorisoseurantalo

Jussi Helin
puh. 0400 636 005

Vaskiveden Nuorisoseuran toimitalo sijaitsee keskellä kylää, Kuru – Virrat – maantien vieressä. Ns:n talossa on tilat 170 hengelle, sali, näyttämö, kahviastiasto ja pöytäliinat, sisä wc:t ja naisten suihkutilat. Talo o­n myös erinomainen paikka perhejuhlien järjestämiseen. Talolla o­n nykyaikainen keittiö, iso kylmiö ja nopea laitostiskikone. Taloa vuokrataan kaikille halukkaille erikseen sovittavaan hintaan, hinta riippuu siitä, että kuinka ison osan talosta haluaa käyttöönsä ja moneksiko päiväksi. Kokonaispinta-ala 409 m².


Vaskuun kylätalo

Satu Kompsi 
puh. 0400728874

Vanha PVY:n talo, joka on remontoitu tämän päivän vaatimusten mukaiseksi. Sali, jossa näyttämö, keittiö ravintolatiloineen, sisäwc. Puu/sähkölämmitys. Tilat noin 100-120 hengelle. Kokonaispinta-ala 230 m².


Äijännevan entinen koulu

Entisellä kivikoululla on erilaisia tiloja mm. kokouskäyttöön. Isossa salissa on tilaa n. 70 hengelle ja myös ruokailun mahdollisuus tilauksesta. Kyläyhdistys vuokraa myös kahvikalustoa ja soppalautasia n. 100 hengen tarpeisiin.

 
 
 

Sivua päivitetty: 23.03.2023