Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

Omakotitalon piha kesällä
 
 

Tontit

Virtain kaupungin vapaat tontit karttapalvelussa.

Myytävät asuintontit

Virrat on oivallinen paikka toteuttaa unelma omasta kodista. Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän elinympäristön kaikkiin elämänvaiheisiin.

Meidän tarjoamat omakotitontit ovat väljiä ja huolella valittuja. Vapaita rakennuspaikkoja löytyy sekä keskustan kupeesta että omaleimaisista kylistämme. Keiturinsalmen upeat järvimaisematontit  ovat vertaansa vailla!

UUDET RANTA-KEITURIN TONTIT MYYNNISSÄ NYT

Virtain keskustan läheisyyteen Ranta-Keiturin asuinalueelle on kaavoitettu uusia 
omakotitalotontteja. 

Omarantaisia tontteja on osoitettu kaikkiaan kuusi kappaletta

Tontit ovat kooltaan 1187 m2-1558 m2. 
Yhden tontinkokonaisrakennusoikeus on 350 k-m2.

Myydään viisi kaavan mukaista rantatonttia Ranta-Keiturin kaava-alueella tarjousten perusteella. Pohjahinnat 50.000 - 60.000 euroa. Rakennusoikeutta omakotitalolle peräti 350 k-m²/tontti. Ilta-auringon suuntaan avautuvaa rantaa 20-30 metriä/tontti ja rannasta veneily-yhteys aina Tampereelle saakka. Tontit myy ja tarjouksen vastaanottaa OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV.

Myydään kuusi kaavan mukaista rantamaisematonttia Ranta-Keiturin kaava-alueella tarjousten perusteella. Pohjahinta 18.000 euroa/tontti. Rantaan matkaa noin 100 metriä ja rannassa lähivirkistysalue, jossa laituri. Rakennusoikeutta omakotitalolle peräti 350 k-m²/tontti. Tontit myy ja tarjouksen vastaanottaa OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV.

Katso 3D-malli. 

     Tutustu tarkemmin Keiturinsalmen järvimaisematontteihin!  

Tonttien tiedot, sijainnit ja hinnat löydät tästä karttapalvelun linkistä 
Zoomaa kohdetta lähemmäs ja katso tiedot.  Asemakaava-alueet näkyvät sinisinä alueina, kun viet hiiren päälle. Kaavakartan ja määräykset löydät kun painat hiiren vasenta näppäintä tämän sinisen alueen päällä. 


Myytävät yritystontit

Yritystonttien tiedot, sijainnit ja hinnat löydät tästä karttapalvelun linkistä
Zoomaa kohdetta lähemmäs ja katso tiedot.  Asemakaava-alueet näkyvät sinisinä alueina, kun viet hiiren päälle. Kaavartan ja määräykset löydät kun painat hiiren vasenta näppäintä tämän sinisen alueen päällä. 


Lisätietoa antavat:

Mika Aalto
kaavoitus- ja kehittämispäällikkö
p. 03 485 1250
mika.aalto@virrat.fi 

Ari Juvakka
puh. 050 313 1990
ari.juvakka@virrat.fi 


 

Onnistu Virroilla Juhannuskaupunki -logo

 


 
 
 

Sivua päivitetty: 27.11.2023