Tekstikoko aA

Elinkeinot ja työllisyys

Ilmakuva teollisuushalleista
 
 

Yritystontit


Kantatie 66:n varrella sijaitsevalta Nallelan yritystonttialueelta sekä Purulankulmasta avautuvat hienot näkymät ohikulkeville asiakasvirroille!

Purulankulmassa on myytävänä enää yksi rakennuspaikka korttelissa 14025, tontilla numero 3. Rakennusoikeutta tontilla on 1095 km2 rakennettuna yhteen kerrokseen ja tontin pinta-ala on 4 303 m2. Tontin hinta on n. 5 €/m2. Lopullinen hinta varmistuu kaupunginhallituksen hyväksyessä kauppakirjan.

Tienvarsitontit varataan kaupallisten toimijoiden käyttöön.

Kitusenkulman yritysalue soveltuu erityisesti logistiikka- ja teollisuusalan yrityksille. Yritystontit sijaitsevat liikenteellisesti otollisessa paikassa Valtatie 23:n pohjoispuolella Kantatie 68:n risteyksessä Virtain keskustan välittömässä läheisyydessä. Alueelta on loistavat yhteydet ympäri maata. 


Puttosenkulmasta, Valtatie 23:n etelänpuoleisen alueen ja Kantatie 66:n risteyksestä, löytyy muutama hieno tontti aivan tien vierestä!

Virtain kaupunki omistaa kortteliin 10001 sijoittuvan tontin numero 3. Tontin hinta on n. 3 €/m2. Lopullinen hinta varmistuu kaupunginhallituksen hyväksyessä kauppakirjan. Puttosenkulman tonttien varausehdot löytyvät täältä ja luovutusehdot täältä. 


Ahjolan teollisuusalue sijaitsee Virtain keskustan kaakkoispuolella. Alueella on jo aktiivista yritystoimintaa, mutta vapaana vielä tilaa uusille yrityksille. Tonttikoot räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaan teollisuus- ja varastorakennuksille. Kantatie 66:n varrella sijaitseville tonteille voidaan sijoittaa myös kaupan toimintoja. Alueelta löytyy mm. kaukolämpölinja.

Yksityisellä toimijalla on myynnissä 1 ha tontti osoitteessa Ahjolantie 3. Tontti on rakentamaton ja siihen on tehty valmiiksi pohjatyöt ja salaojitus. Tarjoukset/lisätiedot tontista:

heli.niemi@virtainvalomainos.fi


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa alueemme yritystonteista!

Henna Viitanen
kaupunginjohtaja
p. 044 715 1201
henna.viitanen@virrat.fi

 

VIDEO: Kitusenkulman yritystontit


 
 
 

Sivua päivitetty: 27.04.2022