Tekstikoko aA

Elinkeinot ja työllisyys

Ilmakuva teollisuushalleista
 
 

Yritystontit


Kantatie 66:n varrella sijaitsevalta Nallen kauppatien yritystonttialueelta avautuvat hienot näkymät ohikulkeville asiakasvirroille!

PurulankulmastaPurulankulmassa on myytävänä enää yksi rakennuspaikka korttelissa 14025, tontilla numero 3. Rakennusoikeutta tontilla on 1095 km2 rakennettuna yhteen kerrokseen ja tontin pinta-ala on 4 303 m2. Tontin hinta on n. 5 €/m2. Lopullinen hinta varmistuu kaupunginhallituksen hyväksyessä kauppakirjan.

Kitusenkulman yritysalue soveltuu erityisesti logistiikka- ja teollisuusalan yrityksille. Yritystontit sijaitsevat liikenteellisesti otollisessa paikassa Valtatie 23:n pohjoispuolella Kantatie 68:n risteyksessä Virtain keskustan välittömässä läheisyydessä. Alueelta on loistavat yhteydet ympäri maata. 


Puttosenkulmasta, Valtatie 23:n etelänpuoleisen alueen ja Kantatie 66:n risteyksestä, löytyy muutama hieno tontti aivan tien vierestä!

Virtain kaupunki omistaa kortteliin 10001 sijoittuvan tontin numero 3. Tontin hinta on n. 3 €/m2. Lopullinen hinta varmistuu kaupunginhallituksen hyväksyessä kauppakirjan. Puttosenkulman tonttien varausehdot löytyvät täältä ja luovutusehdot täältä. 


Ahjolan teollisuusalue sijaitsee Virtain keskustan kaakkoispuolella. Alueella on jo aktiivista yritystoimintaa, mutta vapaana vielä tilaa uusille yrityksille. Tonttikoot räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaan teollisuus- ja varastorakennuksille. Kantatie 66:n varrella sijaitseville tonteille voidaan sijoittaa myös kaupan toimintoja. Alueelta löytyy mm. kaukolämpölinja.


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoa alueemme yritystonteista!

Mika Aalto 
kaavoitus- ja kehittämispäällikkö
puh. 03 485 1250
mika.aalto@virrat.fi 

Ari Juvakka 
elinkeinoasiantuntija 
ari.juvakka@virrat.fi 

 
 
 

Sivua päivitetty: 12.10.2023