Tekstikoko aA

Visit Virrat

Sinitaivas, jossa pilviä
 
 

Beach volley

Beach volley eli rantalentopallo on lentopallon muunnos,jota pelataan kaksihenkisin joukkuein hiekka-alustalla. Pelialueen koko on kahdeksan kertaa kahdeksan metriä ja verkon korkeus sama kuin lentopallossa.

Pelin tarkoituksena on saada pallo vastapuolen kenttään tai pelata pallo ulos pelialueelta siten, että vastustaja koskee palloon viimeksi. Sama pelaaja ei saa koskea palloa kahdesti peräkkäin, paitsi jos ensimmäinen kosketus oli torjunta. Torjunta lasketaan joukkueen kosketukseksi aina toisin kuin lentopallossa. Torjunnan jälkeen joukkueella on enää vain kaksi kosketusta jäljellä. Palloa saa pelata kaikilla ruumiinosilla, myös jaloilla ja päällä. Aloitussyöttö tulee kuitenkin suorittaa kädellä tai käsivarrella.

Beach volley on nopeatempoinen ja haastava pallopeli, jossa olosuhteet vaikuttavat oleellisesti pelinkulkuun. Beach volley sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille.

Beach volley kentät (2 kpl) sijaitsevat liikuntapuistossa (Sipiläntie 9). Virroilla on beach volley -kentillä käytössä varaussysteemi. Vakiovuorojen haku v. 2020 kesäkaudella 10.6. mennessä kaupungin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella, joiden palautus liikuntatoimistoon tai sähköpostilla sanna.vilen@virrat.fi. Irtovuoroissa on käytössä vihkovaraus, ja se tehdään kentällä olevaan postilaatikkoon. 

 

 

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 21.09.2022