Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

img-75061353713299.jpg
 
 

Nuorisovaltuusto

Virtain nuorisovaltuusto koostuu virtolaisista tai Virroilla asuvista/opiskelevista 13-20 -vuotiaista  nuorista. Nuorisovaltuuston toimikausi on 2 vuotta.

Nuorisovaltuuston tehtävänä on tuoda nuorten ääntä kuuluviin kaupungin päätöksenteossa. Nuorisovaltuuston jäsenet osallistuvat kaupungin lautakuntien ja johtokuntien kokouksiin. Lisäksi nuorisovaltuusto huomioi nuorten toiveita ja järjestää yhdessä nuorisopalveluiden kanssa nuorille tapahtumia ja retkiä.

Nuorisovaltuuston kokoonpano 10/2017-2019

Puheenjohtaja Tiia Kalliojärvi
Varapuheenjohtaja Janita Kallioaho

Jäsenet:
Maiju Morri
Jarkko Mäki
Siiri Lahdenmäki                                                                                                                                        Tea Nieminen                                                                                                                                         Reija Ruohonen                                                                                                                                    Pinja Isokivijärvi                                                                                                                                        Patrik Kallioaho

 

Yhteystiedot

Tiia Kalliojärvi
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja
044 353 3956
nuorisovaltuusto@virrat.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 27.05.2019