Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

pilvet-henrik-dagnevall-hd-markkinointi.jpg
 
 

Kokoontumis,- työ- ja näyttelytilat

 

Näyttelytilat:

Seinänäyttelytilaa on kahdenlaista; 2 kpl liikuteltavia sermejä sekä seinäpinta-alaa, johon mahtuu myös suurehkoja töitä. Lisäksi käytössä on lasivitriini. Näyttelyn pystytys ja purku on suositeltavaa toteuttaa kirjaston aukioloaikojen puitteissa, mutta tarvittaessa näyttelyn pystytys/purku voidaan suorittaa aamuisin jo klo 9 aikaan. Näyttelytila on näytteilleasettajalle maksuton, ja tämä huolehtii itse näyttelyn pystytyksestä, purkamisesta ja tiedottamisesta; kirjasto voi kuitenkin laatia lyhyitä mainoksia kotisivuilleen ja Facebookiin. Kirjasto ei vastaa teoksille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole muuta valvontaa kuin kameravalvonta.

Toriseva-sali

Toriseva-sali on noin 70 hengen yhtenäinen tila, jota yhdistykset ja muut yleishyödylliset yhteisöt ja tahot voivat varata maksutta. Yrityksille ja yksityishenkilöille hinta on 1.1.2024 alkaen 25 euroa/tunti + alv 24 %. Pääsymaksullissa ja kaupallisissa tilaisuuksissa hinta on 60 euroa/tunti + alv 24 %.

Pieni sali

Pieni sali on noin 15 hengen tila, jota yhdistykset ja muut yleishyödylliset yhteisöt ja tahot voivat varata maksutta. Yrityksille ja yksityishenkilöille vuokra on 15 euroa/tunti + alv 24 %
Pääsymaksullisissa ja kaupallisissa tilaisuuksissa hinta on 30 euroa/tunti + alv 24 %.  

Tutkijanhuone:

Tutkijanhuone on hiljaiseen työskentelyyn ja mikrofilmien selaamiseen tarkoitettu työtila, jossaon tietokone, tulostin ja langaton wifi.

Hinnasto:
- maksuton kirjaston henkilöasiakkaille
- yritykset 30€/kk

Luokkatilat 1 & 2

Molempien luokkien henkilökapasiteetti on 15 henkeä. Molemmissa tiloissa on esitystekniikka ja langaton verkko, ja ne voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi isommaksi kokoontumistilaksi. 

Hinnasto:
- yhdistykset ja muut yleishyödylliset yhteisöt ja tahot: maksuton            
- yritykset ja yksityishenkilöt: 15€ / tunti + alv 24 %; mikäli tilat yhdistetty yhdeksi
isoksi tilaksi, vuokra 25€ / tunti + alv 24 %
- pääsymaksulliset ja kaupalliset tilaisuudet: 30€ / tunti + alv 24 %; mikäli tilat yhdistetty yhdeksi isoksi tilaksi, vuokra 60€ / tunti + alv 24 %.

Kaikkien tilojen varaukset asiakaspalvelusta, puh. 044 715 1290.


 
 
 

Sivua päivitetty: 27.09.2023