Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sieni sammalmättäällä
 
 

Ilmoittautuminen

Jokaiselle kurssille pitää ilmoittautua etukäteen internetissä osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/virrat/ ellei opinto-oppaassa kurssin tiedoissa ole muuta mainintaa.  

Kun ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti, niin henkilötiedot tulevat varmasti oikein ja ne kirjautuvat suoraan tietokantaan ilman välikäsiä. Tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein. Matkapuhelinnumeron ilmoittaminen olisi suotavaa, sillä kansalaisopisto tiedottaa pääasiassa tekstiviestein. (Jos matkapuhelinnumeroa ei ole, kansalaisopisto ottaa yhteyttä kiinteään numeroon tai kirjeitse.)

Kurssit toteutuvat vain, jos ennakkoilmoittautuneita henkilöitä on vähintään seitsemän.

Ilmoittauduthan siis kurssille viimeistään muutamaa päivää ennen kurssin suunniteltua alkua, niin lisäät kurssin alkamisen todennäköisyyttä. Jos kurssi peruuntuu vähäisen oppilasmäärän vuoksi tai muusta syystä, kansalaisopisto tiedottaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun matkapuhelinnumeroon. On tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, sillä mahdollisista kurssin keskeytymisistä tai opettajan sairaspoissaoloista tiedotetaan tekstiviestitse.

Ilmoittautuminen kursseille avautuu https://www.opistopalvelut.fi/virrat/  sivustolle lukuvuonna 2022-2023  24.8.2022, ja päättyy kurssikohtaisesti muutamaa päivää ennen kurssin alkua.  Ilmoittautumisen perumisen voi tehdä samassa internet-osoitteessa, tai sähköpostilla opiston toimistoon osoitteeseen markku.touronen@virrat.fi

Jos internet-ilmoittautumiseen ei ole mahdollisuutta, voit soittaa puhelimitse kurssisihteerille, p.044 715 1264. Internet-ilmoittautuminen on kuitenkin ensisijaista, joten hyödynnäthän mahdollisuuksien mukaan myös kirjaston yleisiä tietokoneita.

 
 
 

Sivua päivitetty: 20.01.2023