Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Kaksi poikaa vaihtamassa rengasta punaiseen autoon
 
 

Tulevia koulutuksia  

Tredu, Virtain toimipisteessä avoimia opiskelupaikkoja jatkuvan haun kautta

  • kasvatus- ohjausalan perustutkinto
  • liiketoiminnan perustutkinto
  • sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
  • autoalan perustutkinto

Tutustu Tredun syksyn 2022 aikuiskoulutusoppaaseen tästä. 

 

Ammatti- ja ammattikorkeakouluopiskelu

Virroilla voit opiskella seuraavia tutkintoaloja:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
  • Autoalan perustutkinto
  • Liiketoiminnan perustutkinto
  • Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Pieni joustava, nopean toiminnan toimipiste tarjoaa tiiviin, hyvähenkisen opiskelijayhteisön ja tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea opintoihin. Virtain kaupunki tarjoaa osana elinvoimapakettia opiskelijoille ilmaisen asuminen oppilasasunnoissa lukukaudelle 2021-2022.

Työelämäyhteistyö on kunnia-asia Tredun Virtain toimipisteessä. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Veljekset Keskinen, Attendo Keituri, Keiturin Sote, Virtain kaupunki sekä lukuiset muut alueen yritykset.

Tredu tarjoaa myös yksilöllisesti suunnitteltua ja toteutettua täydennys-, muunto-, ja lisäkoulutusta niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Tredu yhdistää opiskelijat ja yritykset entistä tehokkaammin

Uusi duuniin.tredu.fi -palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä oman alan työpaikkoja tai lisäansioita etsivät Tredun opiskelijat.

Sähköisellä ilmoitustaululla parannetaan työntekijöiden ja työpaikkojen löytymistä. Yritysten kannalta palvelu on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta. Palvelu on yrityksille maksuton.

ILMOITA TYÖPAIKASTA


TAMK näkyy vahvasti Virroilla. Parhaillaan käynnissä on monimuotokoulutuksena järjestettävät tradenomin  ja metsätalousinsinööri tutkinto-ohjelmat.

TAMK palvelee myös yrityksiä tehden opiskelija- ja asiantuntijatyönä yritysten sekä yhteisöjen tuotekehitystoimintaa tilaustyönä. Virroilla ja Ruovedellä yhteyshenkilönä toimii korkeakouluasiamies Tarja Tittonen. Hän kartoittaa ja räätälöi yhteistyökumppaneille heidän tarvitsemiaan koulutus- ja tuotekehityspalveluja. 

Maaseudun kehittämisyhdistys Poko ry välittää yritysten ja yhteisöjen kehittämistarpeista lähteviä aiheita opinnäytetöiksi. Toiminnan tavoitteena on lisätä alueen yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä ja saada kohtaamaan tulevaisuuden osaajajat sekä työnantajat. Opinnäytepörssin rahoittajajina toimivat paikalliset Osuuspankit, Virtain Op, Ruoveden Op, Pohjois-Hämeen Op, Poko ry, sekä työn tilaavat yritykset tai yhteisöt. Poko ry maksaa hyväksytystä opinnäytetyöstä opiskelijalle 400€:n palkkion. Tilaavan yrityksen tai yhteisön omarahoitusosuus on 100€. 


 

Lisätiedot:


Johanna Ala-korpi
opinto-ohjaaja Tredu
puh. 044 766 4463
johanna.ala-korpi@tampere.fi

Marko Tamminen
koulutussuunnittelija Tredu
puh. 044 766 4406
marko.tamminen@tampere.fi>Tampereen ammattikorkeakoulu

Tarja Tittonen
korkeakouluasiamies TAMK
050 500 4545
tarja.tittonen@tuni.fi
 
 
 
 

Sivua päivitetty: 02.09.2022