Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Kaksi poikaa vaihtamassa rengasta punaiseen autoon
 
 

Ammatti- ja ammattikorkeakouluopiskelu

Virroilla voit opiskella seuraavia tutkintoaloja:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
  • Autoalan perustutkinto
  • Liiketoiminnan perustutkinto
  • Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto

Pieni joustava, nopean toiminnan toimipiste tarjoaa tiiviin, hyvähenkisen opiskelijayhteisön ja tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea opintoihin. Tarjolla on myös laadukkaita ja edullisia asuntoja tarvittaessa. 

Työelämäyhteistyö on kunnia-asia Tredun Virtain toimipisteessä. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Veljekset Keskinen, Attendo Keituri, Keiturin Sote, Virtain kaupunki sekä lukuiset muut alueen yritykset.

Tredu tarjoaa myös yksilöllisesti suunnitteltua ja toteutettua täydennys-, muunto-, ja lisäkoulutusta niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Tredu yhdistää opiskelijat ja yritykset entistä tehokkaammin

Uusi duuniin.tredu.fi -palvelu yhdistää työ- ja työssäoppimispaikkoja tarjoavat yritykset sekä oman alan työpaikkoja tai lisäansioita etsivät Tredun opiskelijat.

Sähköisellä ilmoitustaululla parannetaan työntekijöiden ja työpaikkojen löytymistä. Yritysten kannalta palvelu on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Opiskelijat puolestaan voivat selailla paikkoja millä tahansa älylaitteella ilman kirjautumista tai erillistä sovellusta. Palvelu on yrityksille maksuton.

ILMOITA TYÖPAIKASTA


TAMK näkyy vahvasti Virroilla. Parhaillaan käynnissä on monimuotokoulutuksena järjestettävät tradenomin  ja metsätalousinsinööri tutkinto-ohjelmat.

TAMK palvelee myös yrityksiä tehden opiskelija- ja asiantuntijatyönä yritysten sekä yhteisöjen tuotekehitystoimintaa tilaustyönä. Virroilla ja Ruovedellä yhteyshenkilönä toimii korkeakouluasiamies Eeva-Liisa Viskari. Hän kartoittaa ja räätälöi yhteistyökumppaneille heidän tarvitsemiaan koulutus- ja tuotekehityspalveluja. 

Parhaillaan TAMK toteuttaa alueella hanketta, jossa lisätään yritysten osaamista liittyen verkkokaupan perustamiseen ja verkkomarkkinoinnin lisäämiseen. Toinen meneillään oleva hanke on Elinvoimaa Lähiruoasta, jonka tavoitteena on lisätä paikallisten elintarvikkeiden käyttöä julkisissa keittiöissä.

Maaseudun kehittämisyhdistys Poko ry välittää yritysten ja yhteisöjen kehittämistarpeista lähteviä aiheita opinnäytetöiksi. Toiminnan tavoitteena on lisätä alueen yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä ja saada kohtaamaan tulevaisuuden osaajajat sekä työnantajat. Opinnäytepörssin rahoittajajina toimivat paikalliset Osuuspankit, Virtain Op, Ruoveden Op, Pohjois-Hämeen Op, Poko ry, sekä työn tilaavat yritykset tai yhteisöt. Poko ry maksaa hyväksytystä opinnäytetyöstä opiskelijalle 400€:n palkkion. Tilaavan yrityksen tai yhteisön omarahoitusosuus on 100€. 


 

Lisätiedot:


Soili Ykspetäjä
opinto-ohjaaja Tredu
puh. 044 766 4463
soili.ykspetaja@tampere.fi

Marko Tamminen
koulutussuunnittelija Tredu
puh. 044 766 4406
marko.tamminen@tampere.fi

Kaisa Vanhala
koulutuskoordinaattori Tredu
puh. 044 715 1411
kaisa.vanhala@virrat.fi
>Tampereen ammattikorkeakoulu

Eeva-Liisa Viskari
korkeakouluasiamies TAMK
040 846 9452
eeva-liisa.viskari@tamk.fi
 
 
 
 

Sivua päivitetty: 12.10.2020