Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-49781489436392.jpg
  • img-4996.jpg
  • img-49851479889644.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista

Kirjastojen sulkuajan käytänteet (päiv. 2.4.)

Poikkeusoloihin liittyvät toimet jatkuvat - kirjasto ja lehtilukusali ovat suljettuina 13.5. saakka. HUOM! Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaan myös palautuslaatikot suljetaan pe 3.4. alkaen. Lainoja voi edelleen uusia aiemmin ilmoitetuilla tavoilla. 
(päiv. 1.4.)

Tietoa lainojen eräpäivien siirrosta! (päiv.19.3.)

Lainat, joiden eräpäivä on osunut sulkuajalle 18.3.-13.4., on siirretty eteenpäin. Näiden lainojen laina-aikaan on lisätty 70 lisäpäivää, ja uudet eräpäivät ovat siten välillä 27.5.-22.6.

Lainoja voi uusia verkkokirjastossa, mobiilikirjastosovelluksella, puhelimitse ma-pe klo 10-16 numerossa 03 485 1290 tai sähköpostitse kirjasto@virrat.fi.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kirjastomme omatoimilehtilukusaleineen on suljettu 18.3.-13.4 eikä kirjastoauto liikennöi. Myös mahdolliset tilavaraukset ja yleisötapahtumat on peruttu toistaiseksi. Lainoja voi uusia verkkokirjastossa, mobiilikirjastosovelluksella, puhelimitse ma-pe klo 10-16 numerossa 03 485 1290 tai sähköpostitse kirjasto@virrat.fi. Tällä hetkellä lainoja uusittaessa seuraava eräpäivä tulee olemaan aikaisintaan 25.5. Palautusluukkuihin kertynyt aineisto käsitellään seuraavana arkipäivänä ja noudettavissa olevat varaukset pidetään voimassa viikon verran sulkuajan päätyttyä. Kaikissa epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä kirjastoon. Seuraa tietojen päivittymistä kirjaston verkkosivuilta ja Facebookista!

Yleistä tietoa sulkuajan käytännöistä PIKI-kirjastoissa löydät tästä.

Osaa kirjaston palveluista voit hyödyntää kotoa käsin; tutustu PIKI:n e-aineistoon!

Valtakunnallinen digitaitokysely! Kysely on tarkoitettu kaikille, myös niille, jotka eivät käytä älylaitteita tai sähköisiä palveluja. Osallistu kyselyyn oheisen linkin kautta: Kansalaisten digitaitokysely

Harri Ahosen luento Pohjois-Norjan rannikkoreiteistä ti 21.4. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa (Virtaintie 26). SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN

Lasten ja nuorten Lukukuntoon kesäksi -haaste käynnissä! Materiaalit löydät kirjastosta tai osoitteesta lukemo.fi/lukuhaaste. Kirjastossa esillä vaihtuvia kirjavinkkejä lapsille ja nuorille.

Tutustu verkkopalveluihin! Piki-mobiilikirjasto ja e-kirjapalvelu OverDrive

Maksuton Kirjastokino Virtain kirjaston asiakkaille! Vuoden alusta alkaen on Virtain kirjaston asiakkailla ollut mahdollisuus käyttää suoratoistopalvelu Kirjastokinoa, jossa elokuvia pääsee katselemaan kirjastokortilla maksutta.  Kirjastokinon valikoimassa on tällä hetkellä yli 500 elokuvaa ja tarjonta lisääntyy koko ajan.  Painotus on yleissivistävällä, harraste- ja muulla kirjastokulttuurin mukaisella sisällöllä, jota löytyy kaikenikäisille. Kirjastokino tunnistaa asiakkaan iän perusteella. Palveluun voit kirjautua osoitteesta kirjastokino.fi

Seutuvarausmaksujen näkyvyydessä ongelmia. Tarkempi info oheisesta linkistä:
Seutuvarausmaksut eivät näyVerkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa. Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 

Uutuusluettelo kirjastoauto

 
 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti. Omatoimiaikoina kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi omatoimilehtilukusali suljettu 13.5. saakka

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 02.04.2020