Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Kirjahyllyjä Virtain kirjastossa
  • Iloisia lukuhetkiä-kyltti Virtain kirjastossa
  • Tietokirjat-kyltti Virtain  kirjastossa
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista

Knoppia ikä kaikki! Kirjaston alkuvuoden tietovisat joka toinen torstai klo 14 seuraavasti: 11.1., 25.1., 8.2., 22.2. klo 14. Rennossa tietovisassa vietetään leppoisaa iltapäivähetkeä monivalitakysymyksiä ratkoen. Voittajat palkitaan, myös lohdutuspalkintoja jaossa!
Kisata voi yksin tai joukkueena. Tervetuloa!

Cineast-elokuvapalvelu on nyt käytössä! Palvelusta löydät sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia, joita voit katsella kaikilla laitteilla. Tarvitset vain kirjastokortin!
Tutustu palveluun oheisesta linkistä tai kysy lisää henkilökunnalta. Cineast.fi

Piki-mobiilikirjastosovellus poistuu käytöstä 30.4. Verkkokirjaston saat kuitenkin käyttöösi mobiilisti ohjeilla, jotka löytyvät Piki-verkkokirjaston sivuilta. Ks. lisää: Verkkokirjaston käyttöönotto mobiilisti tai kysy neuvoa kirjaston henkilökunnalta.

Lukupiiri to 14.3. klo 16.30. Luettavana Eleonore Holmgrenin teos "Viimeinen kesä".

Yhteisöpalapelissä matkataan englantilaiseen maalaismaisemaan, tervetuloa kokoamaan palapeliä itsellesi sopivana aikana!

Uusi paikka Mukanetin digiopastuksille! Jatkossa vertaisohjaajat opastavat digilaitteiden käytössä kohtaamispaikka Otsossa, os. Virtaintie 36. Kevätkauden kokoontumiset klo 10-12 seuraavasti: 17.1., 7.2., 6.3., 3.4., 2.5. Katso tarkempi ohjelma: Mukanetin kevätkausi 2024

Pirkanmaan kirjoituskilpailu! Osallistumisaikaa 29.2. saakka. Katso tarkempi info:
Pirkanmaan kirjoituskilpailu

Vitriinissä työpaja Karhunaskelen nuorten "Ite tein ja osasin" -näyttelyn käsitöitä ja askarteluja helmikuun ajan.

Vuoden 2024 lukuhaaste! Laajenna lukukokemuksiasi ja lue kuluvan vuoden aikana 20 kirjaa tarjotuista vaihtoehtokategorioista. Tarkemmat tiedot ja valmiita lukuvinkkejä saat kirjastosta. Halutessasi voit loppuvuodesta palauttaa haasteen ja osallistua yllätyspalkintojen arvontaan. 

Vietnaminkielisen kirjallisuuden kokoelma: lainattavissa pieni kokoelma aikuisten, nuorten ja lasten kirjoja normaalilla laina-ajalla. Lainaus henkilökunnalta palveluaikoina.

Medici.tv -videopalvelu: Palvelusta löydät tuhansia laadukkaita konsertteja, oopperaa ja balettia. Lisäksi paljon dokumentteja ja opetusmateriaalia. Kirjaudu Piki-kirjastokortilla: Medici.tv

Kirjatin perhelukudiplomi kannustaa perheitä lukemaan yhdessä ja tarjoaa kirjavinkkejä eri teemoista. Nouda kirjanmerkki kirjastosta tai kirjastoautosta tai lataa sovellus. Kun 10 kirjaa on luettu, saa kirjastosta lukudiplomin ja pienen yllätyspalkinnon.
Lue lisää: Kirjatin perhelukudiplomi

Digikokoelma lapsille ja nuorille: Valtakunnallinen digikokoelma tarjoaa kaikkien saataville päivittyvän kokoelman kotimaisia lasten ja nuorten ääni- ja e-kirjoja.
Lisätietoja saat PIKI-verkkokirjastosta. 
 
 
 


OMATOIMIKIRJASTO & LEHTILUKUSALI

Omatoimiaikana voi kirjastoon ja lehtilukusaliin kirjautua Piki-kirjastokortilla ja tunnusluvulla
seuraavina aikoina:

Ma klo 7-10 & 19-21
Ti-To klo 7-10 & 18-21
Pe klo 7-10 & 16-21
La klo 7-10 & 14-21
Su klo 7-21


Ohjeet lukusalin käyttöön omatoimiaikoina


PALAUTUSLUUKUT

Palautusluukut sijaitsevat pääovien molemmin puolin ja ne tyhjennetään arkisin ja lauantaisin klo 10 mennessä. 


 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 26.02.2024