Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-4996.jpg
  • img-49781489436392.jpg
  • img-49851479889644.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista

Kansallispuistoilta: luontokuvaaja Tea Karvinen ke 28.8. klo 18, kaupungintalo, valtuustosali. Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 700 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan ”Kansallispuistot – maamme luonnon helmet”. (Docendo 2017) Tea on kiertänyt Suomea pitämässä luontoiltoja, joissa hän näyttää parhaimpia kansallispuistovalokuviaan ja kertoo jokaisesta puistosta.

Tervetuloa Virtain kansallispuistoiltaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoa kirjaston facebook -sivuilla, sekä kaupungin tapahtumakalenterissa.

Lukupiiri 8.8. ja Maija Asunta-Johnston kirjailijavieraana 15.8. Lukupiirin ensimmäinen kokoontuminen kesätauon jälkeen on to 8.8.2019 klo 17 alkaen. Keskustelun aiheena on kaksi teosta, Antti Tuomaisen Mies joka kuoli, sekä Maija Asunta-Johnstonin Punapukuisen naisen talo.

Maija Asunta-Johnston saapuu vieraaksi kirjastoomme seuraavan viikon torstaina 15.8. klo 16. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 15.30 alkaen. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Britta Passojan Taidetta tilkuista II - tekstiilityönäyttely kirjastolla 1.-31.7. Näyttelyn avajaiset ke 3.7. klo 13.

Koululaisille rakennetaan väistötiloja kirjastoon. Virtain uuden yhtenäiskoulun rakentaminen näkyy myös kirjastolla, sillä kaupunki rakentaa kahden luokkahuoneen väistötilan kirjastoon. Pahoittelemme rakentamisesta aiheutuvaa häiriötä.

Suuri poistokirjamyynti alkaa ma 3.6. klo 10. Myyntiä jatketaan kesän ajan niin kauan kuin myytävää riittää.

Kirjasto siirtyy kesäaukioloaikoihin 1.6. - 31.8. väliseksi ajaksi. Myös kirjastoauto siirtyy kesäaikatauluun kesäkuun ajaksi. Painettuja aikatauluja voi noutaa kirjastolta tai autolta. Heinäkuun ajan kirjastoauto on kesätauolla ja palaa reiteille jälleen heinä-elokuun vaihteessa.


Verkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa.

Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 

Uutuusluettelo kirjastoauto

 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.
Kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti.

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 18.07.2019