Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-49851479889644.jpg
  • img-4996.jpg
  • img-49781489436392.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista

TilkkuVirrat 2020 kirjastossa 6.-30.7. Finn Quilt ry:n Hollolan killan tilkkutöiden innoittajana Mila Teräksen ja Karoliina Pertamon runokuvakirja "Kettu ja värit".

Poistetun aineiston myyntiä kesän loppuun saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Omatoiminen lehtilukusali avautuu 1.7. Kirjaudu tilaan PIKI-kirjastokortilla sekä tunnusluvulla. Huomioithan edelleen hyvän käsihygienian ja riittävät turvavälit. 

PIKI-kirjastojen toimintakertomus vuosilta 2018-2019 on julkaistu! Kertomuksessa esitellään PIKI-kirjastojen uusia ja uusittuja tiloja, kirjastojen palveluita ja toimintaa, tilastoja, yhteistyöprojekteja ja -kumppaneita. Lue, mitä ovat Sielujen apteekki, lehtien lukemisen uudet muodot tai miten pehmot valtasivat oman kirjastomme!
>>Toimintakertomukseen

Lasten kesän lukukampanja käynnistyy 1.6. Nouda lukupassi ja tarkemmat ohjeet kirjastosta tai kirjastoautosta.

Kirjaston kesän aukioloajat 1.6. alkaen: ma-to klo 10-18, pe klo 10-16, la sulj. Lehtilukusali on avoinna aukioloaikojen mukaisesti, mutta omatoiminen kirjautuminen ei toistaiseksi ole mahdollista. Kehotamme edelleen huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta sekä riittävän turvavälin pitämisestä niin henkilökuntaan kuin muihinkin asiakkaisiin. Seuraa mahdollista lisäinfoa verkkosivuiltamme.

Osaa kirjaston palveluista voit hyödyntää kotoa käsin; tutustu PIKI:n e-aineistoon!

Harri Ahosen luento Pohjois-Norjan rannikkoreiteistä ti 21.4. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa (Virtaintie 26). Siirtyy myöhempään ajankohtaan, seuraa ilmoittelua.

Lasten ja nuorten Lukukuntoon kesäksi -haaste käynnissä! Materiaalit löydät osoitteesta lukemo.fi/lukuhaaste.

Maksuton Kirjastokino Virtain kirjaston asiakkaille! Vuoden alusta alkaen on Virtain kirjaston asiakkailla ollut mahdollisuus käyttää suoratoistopalvelu Kirjastokinoa, jossa elokuvia pääsee katselemaan kirjastokortilla maksutta.  Kirjastokinon valikoimassa on tällä hetkellä yli 500 elokuvaa ja tarjonta lisääntyy koko ajan.  Painotus on yleissivistävällä, harraste- ja muulla kirjastokulttuurin mukaisella sisällöllä, jota löytyy kaikenikäisille. Kirjastokino tunnistaa asiakkaan iän perusteella. Palveluun voit kirjautua osoitteesta kirjastokino.fi

Seutuvarausmaksujen näkyvyydessä ongelmia. Tarkempi info oheisesta linkistä:
Seutuvarausmaksut eivät näyVerkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa. Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 

Uutuusluettelo kirjastoauto

 
 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti. Omatoimiaikoina kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä toisiin.

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 07.07.2020