Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-49781489436392.jpg
  • img-4996.jpg
  • img-49851479889644.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista

Pirkanmaan kirjoituskilpailu käynnissä 29.2. asti! Katso ohjeet alla olevasta linkistä:
Pirkanmaan kirjoistuskilpailu

Tutustu uusimpiin verkkopalveluihin! Piki-mobiilikirjasto ja e-kirjapalvelu OverDrive

Maksuton Kirjastokino Virtain kirjaston asiakkaille! Vuoden alusta alkaen on Virtain kirjaston asiakkailla ollut mahdollisuus käyttää suoratoistopalvelu Kirjastokinoa, jossa elokuvia pääsee katselemaan kirjastokortilla maksutta.  Kirjastokinon valikoimassa on tällä hetkellä yli 500 elokuvaa ja tarjonta lisääntyy koko ajan.  Painotus on yleissivistävällä, harraste- ja muulla kirjastokulttuurin mukaisella sisällöllä, jota löytyy kaikenikäisille. Kirjastokino tunnistaa asiakkaan iän perusteella. Palveluun voit kirjautua osoitteesta kirjastokino.fi

Seutuvarausmaksujen näkyvyydessä ongelmia. Tarkempi info oheisesta linkistä:
Seutuvarausmaksut eivät näy

Lukupiiri to 23.1. klo 17. Kirjana Rachel Cuskin Ääriviivat (Outline).

Kirjastoauton talviaikataulu 2019-2020. Painettuja aikatauluja voi noutaa kirjastolta tai autolta.Verkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa. Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 

Uutuusluettelo kirjastoauto

 
 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti. Omatoimiaikoina kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 17.01.2020