Tekstikoko aA

Visit Virrat

Hirsimökki Marttisessa
 
 

Hotellit ja motellit

 

domus127407865.jpg

Kesähotelli DomusVirrat

Sipiläntie 3, VIRRAT
puh. (03) 475 5600
hotelli@domusvirrat.fi
www.domusvirrat.fi

Huoneita  27 kpl, vuodepaikkoja 50. Myös kahden makuuhuoneen perhehuoneet.  Jokaisessa huoneessa/huoneistossa oma keittiö ja WC/suihku. Rauhallinen  sijainti kirkon ja urheilukentän vieressä Virtain keskustassa. Uima- ja  laivarantaan matkaa n. 400 m

 

marttisen-nuorisohotelli.jpg

Marttisen nuorisohotelli

Herrasentie 16, VIRRAT
puh. (03) 485 1900
www.facebook.com/nkmarttinen
info@marttinen.fi
www.marttinen.fi

Nuorisohotellin huoneet ovat 2 - 6 henkilön huoneita, joista jokainen varustettu omalla suihkulla ja WC:llä. Huoneet, kaikkiaan 25 kappaletta, sijoittuvat kolmeen erilliseen rakennukseen. Rakennuksien yhteisissä tiloissa, oleskeluauloissa on pienoiskeittiö ja televisio. Huoneissa on yhteensä 107 vuodepaikkaa. Kaikki nuorisohotellien tilat ja huoneet ovat liikuntaesteettömiä.

 

kitusen-kievari-motelli.jpg

Motelli Kitusen Kievari

Valtatie 23 ja kantatie 66 risteyksessä
puh. (03) 475 2000
kitunen@kitusenkievari.fi
www.kitusenkievari.fi

Kitusen Kievari on monipuolisen palvelun taukopaikka, joka sijaitsee Virroilla valtatie 23:n ja kantateiden 66 ja 68 risteyksessä. Meillä syöt hyvin, nautit virkistävän kahvikupposen ja tarvittaessa voit jäädä vaikka yöksi huilaamaan viihtyisään motelliimme. Olemme myös Veikkaus-toimipiste. Pihassamme sijaitsevat Neste Oil Express -jakeluasema ja Truck-piste pitävät huolen, että myös ajokeille on tarjolla menovettä yhden pysähdyksen taktiikalla. Isolle parkkipaikallemme mahtuu kurvaamaan järeämmälläkin menopelillä. 

Viihtyisässä motellissa on 10 huonetta. Tilavissa huoneissa on 2-4 vuodepaikkaa. Osassa huoneista on oma sauna. Majoituksen hintaan sisältyy monipuolinen aamiainen.

 

r6-0851-hdr.jpg

Hotelli Tarjanteen majoitus

Virtaintie 35, VIRRAT
puh. 041 461 0165
www.facebook.com/hotellitarjanteenmajoitus
info@tarjanne.com
www.hotellitarjanne.fi

Helppoa  ja edullista majoitusta 1-2 tai 3-4 hengen huoneissa aivan Virtain  ydinkeskustassa, toria vastapäätä. Siistit huoneemme sis. minikeittiön  varusteineen ja oman kylpyhuoneen. 

Laivarantaan matkaa vain 1 km. Palvelut, kaupat ja linja-autopysäkit ovat lähellä. 

Varaa majoituksesi etukäteen. Palvelemme ympäri vuoden, myös pidempiaikainen majoitus on mahdollista. 

Vuokrattavissa lisäksi mm. kokous- ja juhlatiloja sekä saunaosasto sopimuksen mukaan.

 

Huoneistomajoitus Villa Keituri

Rantatie 16, Virrat
040 841 4791
rentoutumaan@gmail.com
www.rentoutumaan.fi

Tilavaa  ja kodinomaista majoitusta vain 3 min kävelymatkan päässä Virtain  rantapuistosta ja uimarannasta. Lähes kaikki Virtain liikuntapaikat  saman 3 min. päässä. Toriseva golf- kenttä 5 km päässä. Tarjolla on  kaksi huoneistoa.

4-5 henkilön pohjakerroksen huoneisto Ruustinnan  tupa sekä 11 henkilön majoitukseen soveltuva huoneisto Pappilan puoli.  Huoneistoissa omat keittiöt, wc:t ja suihkut. Majoiuksen hinta sisältää  saunatilojen käytön päivittäin. Lisähinnasta tarjolla infrapunasauna ja  ulkoporeallas kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

Vuokrattavissa myös saunatilat ja ulkoporeallas illanviettoon ja kokoontumisiin.

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 23.03.2023