Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Lapsi hiihtämässä
  • Kaksi lasta uimassa Virtain laivarannassa
 
 

Palvelut ja tapahtumat

Maastopyörät

Liikkuva opiskelu on hankkinut maastopyöriä koulukäyttöön 10 kappaletta. Pyöriä on mahdollista vuokrata vapaa-ajan käyttöön kouluaikojen ulkopuolella perjantaista maanantai aamuun. Vuokrahinta on 30€ ja opiskelijat 15€ viikonlopun ajalta. Tästä linkistä vuokrausehtoihin. Vuokraukset ja peruutukset Sari Kolu p. 044 715 2630 sari.kolu@virrat.fi.

Kesäaikana pyörät ovat lainattavissa kirjastosta kirjastokortilla.

Uimakoulut 2023 

Rantauimakoulut lapsille järjestetään kesäkaudella juhannuksen jälkeen Kalettoman uimalassa ja Killinkosken uimarannalla. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä.

Golf-liput 2023

Virtolaisten käyttöön jaetaan golf-lippuja Toriseva Golfin pelikaudella. Yksi pelaaja voi hakea kaksi lippua  kuukaudessa ja pelilipulla saa lunastaa klubilta päivägreenfeen. Liput  on noudettava henkilökohtaisesti  ja ne luovutetaan voimassaolevaa jäsen-  ja tasoituskorttia vastaan. Lippuja rajoitettu määrä.

Liput noudetaan Golf Virrat klubitalolta (Lakarintie 350). Lippuja voi noutaa 1.6. alkaen.   

Uimahallikuljetukset 2023 

Virtain kaupunki järjestää asukkailleen bussikuljetuksen Keuruun uimahalliin keskiviikkoisin ja lauantaisin 15.2.-26.4. Kuljetusta ei ole pääsiäisenä 8.4.

Bussi lähtee Virtain kirkon pihasta keskiviikkoisin klo 17 ja paluukyyti Keuruulta lähtee klo 20. Lauantaisin lähtö klo 12.30 ja takaisin uimahallilta lähdetään klo 15.30. Jokainen maksaa itse pääsymaksun uimahalliin. 


 
 
 
 

Sivua päivitetty: 31.01.2023