Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Lapsi hiihtämässä
  • Kaksi lasta uimassa Virtain laivarannassa
 
 

Palvelut ja tapahtumat

Golf-liput

Golf-lippuja virtolaisten käyttöön jaetaan kaupungintalon neuvonnasta  Toriseva Golfin pelikaudella. Yksi pelaaja voi hakea kaksi lippua  kuukaudessa ja pelilipulla saa lunastaa klubilta päivägreenfeen. Liput  on noudettava henkilökohtaisesti ja ne luovutetaan voimassaolevaa jäsen-  ja tasoituskorttia vastaan. Lippuja rajoitettu määrä.

Lasten liikuntakalenteri

Alle 10-vuotiaiden lasten liikuntakalenteri kootaan syksyisin kolmannen sektorin järjestämästä liikunnallisesta toiminnasta lapsille. Kalenteriin koottavat ryhmät ovat avoimia kaikille. Voit tutustua kauden 2019-20 tarjontaan tästä.

Mestari-kampanjat

Mestarisuksittelijakampanja pyörii aikavälillä 1.1.-15.4. Tavoitteena  on hiihtää 500 km (aikuiset) tai 150 km (alle 16-vuotiaat).  Hiihtokilometrit ilmoitetaan liikuntatoimistoon huhtikuun aikana ja  mestarisuksittelijat palkitaan kunniakirjalla.

Mestaripyöräilijät  ja -rullaluistelijat keräävät kilometrejä 1.5.-31.8. välisellä ajalla.  Tavoitteena on pyöräillä tai rullaluistella 1 000 km. Myös rullasuksilla  liikutut matkathyväksytään mestarirullaluistelijasuorituksiin.  Kilometrit tulee ilmoittaa liikuntatoimistoon syyskuun aikana.

Mestariliikkujakuntokampanjan  tavoitteena on lenkkeillä tai jumpata 100 tuntia 15.9.-30.11. välisenä  aikana. Liikutut tunnit tulee ilmoittaa liikuntatoimeen viikon kuluttua  kampanjan päättymisestä. Kaikki mestariliikkujat palkitaan  kunniakirjalla.

Puulaakilentopallo

Puulaakilentopallosarja järjestetään keväällä 2020.

Uimahallikuljetukset

Virtain kaupunki järjestää asukkailleen bussikuljetuksen  

Alavuden ja Keuruun uimahalleihin lauantaisin seuraavasti:  

 

25.1. Alavus

1.2. Keuruu

8.2. Alavus

15.2. Keuruu

22.2. Alavus

29.2. Keuruu

7.3. Alavus

14.3. Keuruu

21.3. Alavus

28.3. Keuruu

4.4. Alavus

18.4. Keuruu

25.4. Alavus

Bussi lähtee Virtain kirkon pihasta klo 11.30. Alavudelle kuljetettaessa bussi pysähtyy Killinkosken työväentalon edessä ja Kotalassa pikavuoropysäkillä. Takaisin bussi lähtee klo 14.30. Jokainen maksaa itse pääsymaksun uimahalliin. 

 Keuruun hallissa:

Vesijumppa (30 min) 1.2., 15.2. ja 29.2. Hinta 3 €/kerta.

Uimaopetusta lapsille (45 min) 14.3., 28.3. ja 18.4. klo 12.30 alkeis ja klo 13.15 jatko. Mahdollisuus merkkisuorituksiin. Hinta 4 €/kerta.                             

TERVETULOA VIRKISTÄVILLE UINTIMATKOILLE!

Uimakoulut

Rantauimakoulut lapsille järjestetään kesäkaudella Kalettoman uimalassa ja Killinkosken uimarannalla.

Mahdollisuuksien mukaan järjestetään keväällä allasolosuhteissa muutaman kerran uimakoulu.

Virtain Hiihto

Virtain Hiihto on perinteinen latutapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Virtain Urheilijoiden hiihtojaosto. Virtain Hiihto järjestetään helmikuussa laturetkenä lumitilanteen mukaan.

Toriseva Trail

Toriseva Trail on polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään elokuussa. Järjestelyvastuussa on Virtain Urheilijat. Tapahtumassa on kilpa- ja kuntosarjat muutamasta kilometristä puolimaratoniin. Toriseva Trail korvaa menestyksekkäästi aiemmin järjestetyn Virtain Hölkän.

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 12.10.2020