Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Kaksi lasta uimassa Virtain laivarannassa
  • Lapsi hiihtämässä
 
 

Palvelut ja tapahtumat

Maastopyörät

Liikkuva opiskelu on hankkinut maastopyöriä koulukäyttöön 10 kappaletta. Pyöriä on mahdollista vuokrata vapaa-ajan käyttöön kouluaikojen ulkopuolella perjantaista maanantai aamuun. Vuokrahinta on 30€ ja opiskelijat 15€ viikonlopun ajalta. Tästä linkistä vuokrausehtoihin. Vuokraukset ja peruutukset Sari Kolu p. 044 715 2630 sari.kolu@virrat.fi.

Uimakoulut 2022

Rantauimakoulut lapsille järjestetään kesäkaudella juhannuksen Kalettoman uimalassa ja Killinkosken uimarannalla. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä.

Golf-liput 2022

Virtolaisten käyttöön jaetaan golf-lippuja Toriseva Golfin pelikaudella. Yksi pelaaja voi hakea kaksi lippua  kuukaudessa ja pelilipulla saa lunastaa klubilta päivägreenfeen. Liput  on noudettava henkilökohtaisesti  ja ne luovutetaan voimassaolevaa jäsen-  ja tasoituskorttia vastaan. Lippuja rajoitettu määrä.

Liput noudetaan Golf Virrat klubitalolta (Lakarintie 350). Lippuja voi noutaa 1.6. alkaen.   

Toriseva Trail 6.8.2022

Toriseva Trail on polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään elokuussa lauantaina 6.8.2022. Järjestelyvastuussa on Virtain Urheilijat. Tapahtumassa on kilpa- ja kuntosarjat muutamasta kilometristä puolimaratoniin. Tapahtuman yhteydessä kilpaillaan vuonna 2022 Saul SM-polkujuoksut. Toriseva Trail korvaa menestyksekkäästi aiemmin järjestetyn Virtain Hölkän.

Mestari-kampanjat 2022

Mestarisuksittelijakampanja toteutetaan aikavälillä 1.1.-15.4. Tavoitteena on hiihtää 500 km (aikuiset) tai 150 km (alle 16-vuotiaat).  Hiihtokilometrit ilmoitetaan liikuntatoimistoon 22.4. mennessä ja mestarisuksittelijat palkitaan kunniakirjalla.

Mestaripyöräilijät  ja -rullaluistelijat keräävät kilometrejä 1.5.-31.8. välisenä aikana.  Tavoitteena on pyöräillä tai rullaluistella 1 000 km. Myös rullasuksilla  liikutut matkathyväksytään mestarirullaluistelijasuorituksiin.  Kilometrit tulee ilmoittaa liikuntatoimistoon 15.9. mennessä, osallistujat palkitaan kunniakirjalla. 

Mestariliikkujakuntokampanjan  tavoitteena on lenkkeillä tai jumpata 100 tuntia 15.9.-30.11. välisenä  aikana. Liikutut tunnit tulee ilmoittaa liikuntatoimeen viikon kuluttua  kampanjan päättymisestä. Kaikki mestariliikkujat palkitaan  kunniakirjalla.

Jokaisessa kampanjassa arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken tuote- tai lahjakorttipalkinnot.

Uimahallikuljetukset 2022

Virtain kaupunki järjestää asukkailleen bussikuljetuksen Keuruun uimahalliin lauantaisin 5.3.-14.5.2022. Kuljetusta ei ole pääsiäisenä 16.4.

Bussi lähtee Virtain kirkon pihasta klo 12.30 ja takaisin uimahallilta lähdetään klo 15.30. Jokainen maksaa itse pääsymaksun uimahalliin. 

Virtain Hiihto

Virtain Hiihto on perinteinen latutapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Virtain Urheilijoiden hiihtojaosto. Virtain Hiihto järjestetään helmikuussa laturetkenä lumitilanteen mukaan.


 
 
 
 

Sivua päivitetty: 19.04.2022