Tekstikoko aA

Visit Virrat

256-3032024-1640-x-600-px-1640-x-450-px-1.png
 
 

MuksuFestarit

Vuoden 2024 MuksuFestarit järjestetään 24.-30.6.2024. Mukavaa menoa lapsille koko viikon ajan, huipentuen viikonloppuun!

Tapahtuman ohjelma rakentuu vielä huhtikuun ajan, mutta voit jo kurkkia mitä kaikkea on tulossa: 
Ohjelma | Virtain kaupunki (virrat.fi)

Huomaathan, että ohjelma ja aikataulut voi vielä elää - tarkistathan ennen festareita viimeisimmän tiedon, kiitos!Alla voit tutustua vuoden 2023 tapahtumaan


Virtain kaupunki kiittää vuoden 2023  MuksuFestariviikosta osallistujiaan ja tapahtuman järjestämiseen osallistuneita!


Jo viidettä kertaa järjestetyt ja suuren suosion saavuttanut MuksuFestarit-tapahtuma keräsi väkeä pitkin viikkoa niin Virroilta kuin kauempaakin. Jaettujen rannekkeiden perusteella osallistuvia lapsia oli arviolta noin 900 viikon aikana ja enimmillään yksittäisiä osallistujia oli lauantaina liikuntahallilla, joka keräsi peräti liki 300 osallistuvaa lasta.

Viikon monipuolinen tapahtumatarjonta sai osallistujia palaamaan useampanakin päivänä, mikä oli järjestäjille suuri ilo. Osalle lapsista oli kerääntynyt erivärisiä rannekkeita jopa viikon jokaiselta päivältä. Mukavaa oli myös huomata, kuinka suurella joukolla osa oli lähtenyt muksufestaroimaan.


– Ammuu-orkesteriakin oli tultu kuuntelemaan Siilinjärveltä saakka, yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen kertoo.

Viikon vierailevat artistit saivat festariväen innostumaan lastenmusiikin maailmaan. Ammuu-orkesteri esiintyi perjantaina Marttisen salissa kuuman kesäpäivän päätteeksi ja klovni Dodon taiat ja Loiskis-orkesterin musiikki keräsivät yhtenäiskoulun salin täyteen väkeä. Lasten suosion saavutti myös festareiden oma maskotti, HepoVirtanen.

– Maskotin vierailu tapahtumissa oli etenkin pienten lasten mieleen. Hepoa kyseltiin jo, jos ei sitä näkynyt, Toroskainen mainitsee.

Järjestäjät pitävät tämän vuoden MuksuFestari-kokonaisuutta onnistuneena. Kiitämme viikon aikana saadusta palautteesta, mutta toivoisimme, että saisimme palautetta myös sinulta. Palautteen voit lähettää oheisella lomakkeella.MuksuFestareilla yhdessä tekeminen, musiikki ja liikunta ovat pääosassa. Tapahtumassa on muksuille monipuolista ohjelmaa; luovuutta ja mielikuvitusta vaativista tehtävistä liikuntasuorituksiin.

MuksuFestareilla tapaat myös Hepo Virtasen, tapahtuman oman hurjan hauskan maskotin!

Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa koko perheen voimin! Tekemistä, nähtävää ja koettavaa riittää. Aktiviteetit on suunnattu monenikäiselle ja mukaan saa tulla kaikki muksumieliset 😊 

Vuonna 2023 Muksufestarit jatkuvat kokonaisen viikon (vko 26), huipentuen viikonloppuun 30.6.-2.7.2023! 


 

Ota yhteyttä

Tapahtuman tuottajana ja koordinaattorina toimii Virtain kaupungin elinvoimatoimi.

Tarvittaessa ole yhteydessä tapahtuman osalta
yritys- ja markkinointikoordinaattoriin
Maarit Toroskainen    
044 715 1411
maarit.toroskainen@virrat.fi 

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 15.04.2024