Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

tarjanne-maisemassa.jpg
 
 

Kaavat

Kaavoituksella suunnitellaan alueiden käyttöä tämän päivän ja etenkin tulevaisuuden tarpeita varten. Tavoitteena on hyvän, rikkaan ja toimivan elinympäristön rakentaminen. Kuntalaisilla on mahdollisuus osallistua kaavojen valmisteluun.

Kaavojen laatiminen ja rakentamisen ohjaus  perustuu maankäyttö- ja  rakennuslakiin. Yleiskaavalla ohjataan  asemakaavoitusta ja rakentamista  yleispiirteisellä tasolla.  Asemakaavoituksella suunnitellaan alueiden  käyttöä  yksityiskohtaisemmin.

Virroilla kaavoituksen painopiste on tällä hetkellä yritystonttien tuottamisessa sijainniltaan vetovoimaisille paikoille pääteiden varsille.

Asuntorakentamiseen on tarjolla monipuolinen valikoima  tontteja keskustaajamasta ja Killinkoskelta sekä myös maaseudulta. Tarjolla on tontteja  luonnonkauniissa ympäristössä tasamaalla tai rinteessä, osa  järvinäköaloin.

Kaavoitukseen liittyvät kysymykset ja neuvontapyynnöt pyydämme jättämään sähköisesti www.lupapiste.fi -asiointipalvelun kautta.

Vireillä olevat kaavat:

 
Ilomäen ranta-asemakaavan muutosehdotus Tarjanne-, Hauhuu- ja Uurasvesien rantaosayleiskaavan muutosehdotus koskien osaa kiinteistöstä Välikkö 936-407-10-31. Kitusenkulman asemakaavan muutoksen hyväksyminen Keiturinsalmen asemakaavan muutoksen hyväksyminen
 

Voimassa olevat kaavat:

Voimassa olevat kaavat löytyvät karttapalvelusta: https://virrat.karttatiimi.fi/
Valitse vasemmassa ylänurkassa olevasta valikosta kaavarajat ja -määräykset ja täppää kaikki tasot näkyviksi. Mene haluamaasi kohtaan kartalla ja paina hiiren vasenta näppäintä.
Avautuvasta valikosta voit avata kaavakartat ja määräykset pdf muodossa.


Kaavakarttoja ja -määräyksiä löytyy myös alla olevista hakemistoista. 
(Tietokantojen päivitys on lopetettu)

Kaavayhdistelmä. Asemakaavojen PDF-dokumentit tulevat näkyville vastaavaa kaava-aluetta klikkaamalla. Lisätietoja löytyy kaavayhdistelmän Info-kuvaketta klikkaamalla.

Voimassa olevat osayleiskaavat, asemakaavat ja ranta-asemakaavat löytyvät PDF-muodossa täältä.

 

KAAVOITUSKATSAUS


KAAVOITUSOHJELMA VUOSILLE 2017-2021

 

Me palvelemme


Leena Akkala
kiinteistösihteeri
puh. 03 485 1257
leena.akkala@virrat.fi

Saija Kärkkäinen
Kaavoitus- ja kehittämispäällikkö
puh. 0447151250
saija.karkkainen@virrat.fi 

 
 
 

Sivua päivitetty: 24.09.2020