Tekstikoko aA

Visit Virrat

  • Saunajavihta
  • Melonta
  • Tarjanne
 
 

Tervetuloa Virroille!

Virrat on suosittu kesäkaupunki, jonka kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kesä näkyy Virroilla iloisina ihmisinä ja runsaina kesätapahtumina. Perinteiset Juhannusmarkkinat vietetään joka juhannusaatto Virtain Perinnekylässä. MuksuFestarit on kesän hauskin tapahtuma kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Ainutlaatuisia musiikkielämyksiä upeissa puitteissa tarjoilee KesäVirratSoi!

Talvisin Virroilta löytyy mm. Pukkivuoren hiihtokeskus, jossa pääsee laskettelemaan sekä hiihtämään kansainväliset mitat täyttävällä latuverkostolla. Marttisesta löytyy mahdollisuus jääkiipeilyyn.

Tutustu myös polkupyöräilijöille suunnattuun Näsijärvireitti -palveluun. Virrat on mukana Näsijärvireitin Järvitien reitillä, jossa osan matkasta voi taittaa Höyrylaiva s/s Tarjanteen kyydissä!

 

Aktiivisesti vapaa-ajalla

Aktiivisesti vapaa-ajalla

Virroilla on monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Liikuntapuiston ympäriltä löydät harrastumahdollisuudet sekä kesällä että talvella. 

Ulkoilureitit ja luontopolut

Ulkoilureitit ja luontopolut

Virroilla on paljon erilaisia luontopolkuja ja -kohteita. Joko olet ehtinyt käydä Metsolan Kummalla kierroksella tai tutustua uuteen maastoliikuntareitistöön?

Torisevan rotkojärvet

Torisevan rotkojärvet

Torisevan rotkojärvet ovat olleet suosittu matkailukohde jo vuosikymmenten ajan!

Skeittipuisto ja pump track

Skeittipuisto ja pump track

Huippusuositut skeittipuisto ja pump track-rata palvelevat sekä perheen pienimpiä että kokeneempia harrastajia. Tule kokeilemaan ja ihastu!

  

 

Matkailuneuvonta
03 485 1276
matkailu@virrat.fi

KESÄN TAPAHTUMIIN TÄSTÄ 

 

Tutustu uusimpaan matkailuesitteeseen tästä 
VisitVirrat 2023 -esite 

 

Torisevan Luontopolku -esite 

 

Matkalla Suomen Sydämessä 

 

Keurusselän seutu 

 

Polkupyöräilijöille Näsijärvireitti 

 
 
 

Sivua päivitetty: 10.05.2023