Tekstikoko aA

Visit Virrat

Sinitaivas, jossa pilviä
 
 

Kädentaidot ja muut luovan alan aktiviteetit

Meillä kaikilla on luovuuden ja itseilmaisun taidot lahjoina annettuina ja jokaisella on mahdollisuus käyttää ja harjoittaa niitä valitsemallaan tavallaan. Toisinaan luovuuden ja itseilmaisun taito on tukahdutettuna, mutta meillä on aina mahdollisuus löytää se uudelleen, mikäli näin haluamme.

Luovuuden kautta voimme ilmaista itseämme ja tunteitamme mitä moninaisilla tavoilla. Luova toiminta aktivoi aivoja ja kehittää mm. ongelmanratkaisukykyä. Luovaa ongelmanratkaisutaitoa pidetäänkin yhtenä tärkeimmistä tulevaisuuden taidoista.

Luovuus synnyttää uutta ja joskus jotain hyvin konkreettistakin. Voit löytää oman luovuutesi ja itseilmaisusi mm. sanoilla, kuvilla, äänellä, muodolla, ja kehollasi. Voit esimerkiksi laulaa, tanssia, maalata, askarrella ja harjoittaa kädentaitoja. Käsityötaidot ovat yksi konkreettinen tapa ilmaista luovuutta. Käsillä tekeminen myös rauhoittaa ja poistaa stressiä.

Ohessa kädentaitoja ja luovan alan aktiviteetteja tarjoavia tahoja Virroilla:

Nuorisokeskus Marttisen palveluihin kuuluu erilaiset kurssit liittyen kädentaitoihin ja luovuuteen. Katso lisätietoja täältä 

Taitokaupan palveluihin kuuluu erilaiset kurssit liittyen kädentaitoihin. Taitokaupasta lisää täällä

Mannilan tilan palveluihin kuuluu esimerkiksi kurssit paju- ja risutöiden tekemiseen. Voit tilata kurssin omalle työporukalle tai harrastepiirille oman räätälöiden kurssin. Lisätietoja saat täältä

Helmien talo, katso lisätitetoja täältä

 

***

 

Mikäli tiedossanne on Virtain alueella kädentaitoa tai muuta luovan alan aktiviteettia esim. kurssimuotoisesti tarjoavia tahoja, niin ilmoitathan niistä myös meille, niin lisäämme ne sivuillemme.

 

  
 
 

Sivua päivitetty: 23.03.2023