Tekstikoko aA

Visit Virrat

Kesäinen järvi laineilla
 
 

SUP-lautailu Virroilla

SUP-lautailu tulee sanoista stand up paddling. Kansan suussa laji on saanut nimen suppailu. Sosiaalisen median perusteella suppailu näyttää olevan kesän hittilaji! SUP-lauta muistuttaa surflautaa ja sitä melotaan seisten pitkän melan avulla.

Vaikka suppailu äkkiseltään näyttää tasapainoa haastavalta, ovat SUP-laudat yllättävän vakaita ja tasapainoisia. Laji sopiikin lähes kaikille, kunhan turvavarusteena on pelastusliivit ja uimataito.

SUP-lautojen vuokraus Virroilla:

Nuorisokeskus Marttisessa on mahdollista kokea ympäröivä luonto monesta näkökulmasta ohjatuilla suppailuilla, joita järjestetään ryhmille. Vuokraus on mahdollista 1, 2, 4 tai 7 tunniksi maanantaista perjantaihin klo 10.00 -17.00. Lisätietoa ja verkkokauppa varauksia varten löytyy nuorisokeskuksen nettisivulta www.marttinen.fi.

SUPVirrat vuokraa lautoja sovitusti (puh. 040 707 5262 / Heli Niemi) ja yrityksellä on vuokrattavissa kolme kappaletta lautoja valmiiksi täytettyinä pick ’n go –periaatteella myös Rantaterassi Baarpuurilta. Lautojen vuokra-ajat ovat 2 tuntia, vuorokausi tai viikonloppu. Vuokraus sisältää kelluntaliivin. Yritys järjestää tilauksesta alkeiskursseja sertifioidun kouluttajan Katja Kaikkosen johdolla. Tiedustelut kursseista Heliltä. 

Myös Matkailutila Haapamäki vuokraa lautoja asiakkailleen puh. 040 867 5933 / Noora Haapamäki. Katso lisätietoja täältä 

Lomakeskus Pukkila Virroilla vuokraa SUP-lautoja. Laudoille voi tilata kuljetuksen läheiselle Iso Helvetinjärvelle Helvetinjärven kansallispuistoon. Käyttämällä palveluitamme tuet lastensuojelutyötä. Meiltä löytyy neljä nuoriso ja neljä aikuisten kokoista lautaa. pukkila@parastalapsille.fi, puh. 0400 385 209, linkki nettisivuille täällä

RetkiEvä vuokraa SUP-lautoja. Lisätietoja täällä 
 

 

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 29.05.2023