Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

koho-liisa-hanninenvalokuvakilpailu.jpg
 
 

Tietosuoja ja tietoturva

EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018. Henkilötietojen käsittelyn perusperiaatteet ja rekisteröidyn henkilön oikeudet säilyvät uudistuksessa pääosin ennallaan. Henkilöllä on jatkossakin oikeus esimerkiksi tarkastaa itseään koskevat tiedot sekä pyytää oikaisemaan virheelliset tiedot ja poistamaan tarpeettomat tiedot.

Tietosuojauudistus koskee kaikkia EU:n jäsenvaltioita. Se merkitsee, että oikeudet omiin henkilötietoihin ovat samat, vaikka olisi asioinut esimerkiksi verkkokaupassa, joka toimii toisessa EU-maassa.

Virtain kaupungin henkilörekistereistä tehdyt tietosuojaselosteet ja rekisterin yhteyshenkilön löydät täältä.


Rekisteröidyllä on oikeus pyytää nähdä, mitä henkilötietoja hänestä on rekisterissä. Rekisteröidyllä on oikeus myös pyytää tietojen korjausta tai poistamista. Asiasta tulee tehdä kirjallinen, perusteltu pyyntö, joka osoitetaan rekisterin yhteyshenkilölle. Hän käsittelee kirjallisen tarkastuspyynnön ja korjaamisvaatimuksen rekisteristä vastaavan henkilön kanssa. 

Henkilötietojen tarkastamispyyntölomake (word)

Henkilötietojen korjaamispyyntölomake (word)

Huomioithan asioidessasi meidän kanssamme, että et lähetä arkaluontoisia henkilötietojasi suojaamattomalla sähköpostilla.

 

Ota yhteyttä

 

Tietosuojavastaava
Heli Salmi
p. 044 715 1217
tietosuojavastaava@virrat.fi
PL 85
Virtaintie 26
34801 VIRRAT

 
 
 

Sivua päivitetty: 04.07.2019