Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Lasten orkesteri soittaa
 
 

Ähtäri

Opetustilat:

  • Pirkanlinna, Lukiontie 3 
  • Ostolanhovi, Sahakuja 2 (piano-opetus)

Toimipisteen johtaja: Leena Aho, puh. 044 715 1046, etunimi.sukunimi@meriko.fi 


Orkesteri

Ähtärin orkesteri kokoontuu Pirkanlinnassa keskiviikkoisin klo 15.00 - 16.00. Orkesteria johtaa Leena Aho.


Hakeminen Merikanto-opiston oppilaaksi

Hae oppilaaksi: merikanto.eepos.fi

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syksyllä alkaviin soitin- ja lauluopintoihin alkaa 1.4.2022. Ähtärin toimipisteessä on mahdollista opiskella viulun, alttoviulun, sellon, huilun, klarinetin, saksofonin, pianon, kitaran ja sähkökitaran soittoa sekä uutuutena laulua! Katso lauluopintojen esittelyvideo: 


Videokonsertti "Matkustan ympäri maailmaa"

Katso Ähtärin toimipisteen konsertti "Matkustan ympäri maailmaa"


Stipendirahasto ja konserttikahvitukset

Ähtärin toimipisteen stipendirahaston varoja kartutetaan järjestämällä oppilaskonserttien yhteyteen konserttikahvituksia ja arpajaisia. Konserttikahvio tuo konsertteihin juhlavuutta ja tarjoaa konserttivieraille tilaisuuden nauttia pientä tarjoilua konsertin alkamista odotellessa. Kahvitusvuorot jaetaan tasapuolisesti kaikkien oppilaiden perheiden kesken niin, että kunkin matinean kahvituksesta vastaa 4-5 perhettä aakkosjärjestyksessä oppilasluettelon perusteella. Näin menetellen vuoro osuu yhden perheen kohdalle n. puolentoista vuoden välein. Sama käytäntö on myös Virtain ja Oriveden toimipisteissä.

Osallistuminen kahvituksiin on tietenkin täysin vapaaehtoista. Vuorolistan avulla kahvitusjärjestelyt eivät kuitenkaan ole vain harvojen aktiivisten vanhempien harteilla, vaan kaikki voivat olla mukana tukemassa lasten hienoa harrastusta. Samalla pääsee tutustumaan musiikkiopiston toimintaan ja muiden soittajien vanhempiin. Vuoroja voi myös vaihtaa toisen konsertin kahvitusvuorolaisen kanssa.

Lista kahvitusvuoroista löytyy Pirkanlinnan ilmoitustaululta ja kahvittajien yhteystiedot saa Ähtärin toimipisteen johtajalta.

 

Tapahtumat
kevät 2022

  • ma 21.3. klo 18 Oppilaskonsertti
    (Ostolanhovi, Sahakuja 2)
  • ma 16.5. klo 18Kevätkonsertti (Ähtärin seurakuntatalo) 
 

 
 
 

Sivua päivitetty: 05.05.2022