Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

pilvet-henrik-dagnevall-hd-markkinointi.jpg
 
 

Liikuntakysely yli 70-vuotialle

 


Kysely on päättynyt 24.6., kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! 


Tervetuloa vastaamaan kaikille yli 70-vuotiaille virtolaisille suunnattuun liikuntakyselyyn. Kyselyn tavoitteena on selvittää vastaajien kokemuksia ja näkemyksiä liikunnasta sekä toiveita ja tarpeita liikuntaan liittyen. 

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa ikäihmisten liikunnan edistämiseen Virroilla, kerro meille mikä on tärkeää juuri sinulle. Toivomme että vastaat kyselyyn, vaikka et välttämättä liiku tai harrasta liikuntaa tällä hetkellä. Jokainen vastaus on meille arvokas. Kysely on osa ikäihmisten liikuntaraatitoimintaa Virroilla. 

Kyselyyn vastaaminen (kysely on päättynyt)

Kyselyyn voi vastata 24.6.2021 saakka joko sähköisen kyselylinkin kautta tai paperilomakkeella: 

  1. Vastaa kyselyyn alla olevan sähköisen kyselylinkin kautta (formbox). 

 2. Paperisia kyselylomakkeita on jaossa Virtain kaupunginkirjastossa (Mäkitie 2, Virrat).  Täytetyt kyselylomakkeet palautetaan myös kirjastoon.  

Huomioithan kirjastolla asioidessa koronaohjeistukset ja suositukset. Kaikissa kirjaston tiloissa suositellaan edelleen nopeaa asiointia. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä toisiin. Käytäthän kirjaston tiloissa kasvomaskia. 

Arvioitu vastausaika on noin 10−15 min. Kyselyyn vastataan ja vastaukset käsitellään anonyymisti. Jokaiseen kysymykseen vastaaminen on täysin vapaaehtoista.     

Tulosten hyödyntäminen

Kyselystä saatavat tiedot ovat tärkeä osa muun muassa Virtain Voimaa vanhuuteen -kehittämistoimintaa ja Ikäinstituutin mentorointia. Toiminta saa avustusta liikunnallisen elämäntavan paikallisista kehittämisavustuksista Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolta. Kyselyn tuloksia julkaistaan ja hyödynnetään monipuolisesti liikunnan kehittämisessä ja terveysliikunnan edistämisessä Virroilla.

Kiitos jo etukäteen arvokkaasta vastauksestasi kyselyyn!

Virtain kaupunki ja Voimaa vanhuuteen -työryhmä 

Lisätietoja Voimaa vanhuuteen toiminnasta ja liikuntakyselystä voi tiedustella Virtain kaupungin liikuntatoimistosta (liikuntasihteeri puh. 044 715 1270) Liikuntapalvelujen verkkosivu  https://www.virrat.fi/vapaa-ajan-palvelut/liikunta/

Kysely toteutetaan kaupungin sähköisessä formbox-lomakejärjestelmässä, johon viedään myös paperiset kyselylomakevastaukset. Kyselylomakkeita ja niistä saatavaa koontitietoa (esim. vastausten koonti excel-taulukkoon) säilytetään kaupungin järjestelmissä raportoinnin ja tulosten analysoinnin ajan, ja tiedot poistetaan raportoinnin valmistuttua, viimeistään vuoden kuluttua kyselyn alkamisesta. Paperiset lomakkeet tuhotaan sen jälkeen, kun vastaukset on viety sähköiseen lomakejärjestelmään. Kysely toteutetaan ja vastaukset käsitellään anonyymisti, joten esimerkiksi kaikkia avoimiin vastauksiin kirjattuja tietoja ei välttämättä julkaista raportissa. Kaupunki ei luovuta aineistoa eteenpäin. Kyselyn tuloksia (esim. koontiraportti) voidaan julkaista mm. kaupungin verkkosivuilla. 


 
 
 

Sivua päivitetty: 30.06.2021