Tekstikoko aA

Visit Virrat

Sinitaivas, jossa pilviä
 
 

Äijänneva

Kyläläisillä on vahva usko kylän tulevaisuuteen, valot palavat vielä kauan. Elinvoimasta kertovat  lukuisat  aktiivisesti toimivat yritykset, seurat ja yhdistykset. Myös maataloudessa katseet on  suunnattu  tulevaisuuteen,  uutta peltoa  syntyy  jatkuvasti  ja  aittojen poluilla astelee  touhukkaita  emäntiä. Lehmät laitumella ja hevoset haassaan on maalaismaisemaa parhaimmillaan. 

Äijännevalla Seinäjärvi tarjoaa ihanteelliset  mahdollisuudet  kalastukseen ympärivuotisesti. Kesällä  koko  perhe voi viettää rentouttavan päivän rauhallisella uimarannalla.

Rantakunnan Vermasjärvelle rakennetusta lintutornista on hyvä tarkkailla valtakunnallisestikin  merkittävän  lintujärven  elämää.  Myös  tornin  läheisyyteen rakennettu uusi kota tarjoaa upeat  puitteet  retkeilyyn  mihin  vuodenaikaan tahansa. Myös hiihtoladulle pääsee kodan läheisyydestä.

Liikuntaan  on  kylällä  hyvät  mahdollisuudet  ympärivuotisesti.  Äijännevan entisellä koululla toimii erilaisia kerhoja ja piirejä niin lapsille kuin aikuisillekin. Myös kuntosalin käyttö on mahdollista sopimuksen mukaan. Entisellä koululla on erilaisia tiloja mm. kokouskäyttöön. Isossa salissa on tilaa n. 70 hengelle ja  myös  ruokailun  mahdollisuus  tilauksesta. Kyläyhdistys  vuokraa  myös kahvikalustoa ja soppalautasia n. 100 hengen tarpeisiin.  

Äijänneva ja Rantakunta tarjoavat aitoa  maalaiselämää.  Suo,  kuokka  ja Jussi ovat täällä vielä voimissaan.

 
 
 

Sivua päivitetty: 13.10.2020