Tekstikoko aA

Hyvinvoinnin toimiala

pilvet-henrik-dagnevall-hd-markkinointi.jpg
 
 

Kohtaamispaikka Otso

 

Kohtaamispaikka Otso on  päihteetön toimitila, jossa eri toimijat voivat järjestää tekemistä ja toimintaa omalle kohderyhmälleen. Tila palvelee kokouksissa, koulutuksissa ja perhejuhlissa.

Sijainti

Virtain kaupungin kohtaamispaikka sijaitsee Virtaintien ja keskustien risteyksessä.Osoite Virtaintie 36, 34800 VIRRAT

Vuokrahinnat

Tilan ovat yhdistysten ja järjestöjen käyttöön ilmainen. 

Vuokrahinnoiksi vuodelle 2024 hyvinvointilautakunta on päättänyt seuraavaa:

  • paikalliset järjestöt - maksuton
  • yksityiskäyttö 20 € /h + alv. 24 %
  • Muut toimijat tai yritykset 30 € / h + alv. 24 %

Varaajien käytössä on

Kalusteet,  älytv, yleisötietokone, videoprojektori ja kokouskaiutin. Kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi ja mikro.

Huolehdi omat kertakäyttöastiat!

Tilassa olevaa toimistoa käyttää hyvinvointitoimen henkilöstö, mutta toimistotilaa voit myös varata. Muista varatessa ilmoittaa toimistotarpeesta!

Kohtaamipaikka Otson säännöt

Tilan varaaja vastaa tiloista varauksen ajan.

Huolehdi paikan siisteydestä. Huonekalut ja muut tavarat tulee laittaa takaisin samoille paikoille tilaisuuden jälkeen. Pinnat tulee puhdistaa. Osa ryhmistä käyttää tiloja ilman kenkiä, pidä lattia puhtaana. Roskat tulee tyhjätä.

Yhdistykset voivat halutessaan jättää omat tavarat hyvin merkattuna omassa muovisessa, kannellisessa laatikossa kohtaamispaikalle. 

Ulko-ovessa on avoinna/suljettu kyltti. Jos tapahtumasi on avoin kaikille laita avoin kyltti. Jos taas tapahtumasi ei ole kaikille avoin, laita oveen suljettu.

Varaaminen

Varauskalenteri näkyy alla. Varaukset tehdään sähköpostiin otso@virrat.fi. Varatessa tilaa ilmoitathan yhteystiedot, yhdityksen nimi, tilavarauksen tarkoitus ja ajan minkä haluat varata. Ilmoita myös, jos tarvitset toimistotilan käyttöön varauksessa! Huomioi varatessasi valmisteluun ja jälkitöihin tarvitsemasi aika. Tilassa voi olla muita varauksia ennen varaamaasi vuoroa ja sen jälkeen.

Tilan avain noudetaan avainboksista, joka löytyy Virtain R-kioskin sisätiloista. Avainboksin koodin saat erillisellä viestillä.

Parkkipaikat

Kohtaamispaikan läheisyydessä ei ole invapaikkaa. Talon reunalla olevat paikat ovat 60min paikkoja parkkikiekolla. Lähellä olevalle torille on hyvä jättää auto tai Löytötexin parkkipaikalle.

Esteettömyys

Tila ei ole valitettavasti esteetön. Ulko-oven luona on ramppi helpottamassa sisälle pääsyä, mutta tuulikaapissa on kynnys. Vessa on väljä, mutta ei täytä invavessan mitoitusta.


 
 


 

Sivut työn alla!

 
 

 
 
 

Sivua päivitetty: 19.03.2024