Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

Bändi soittaa ja laulaa
 
 

Kansainvälisyys Virtain nuorisotoimessa

Virtain nuorisotoimessa toimii innostava Kansainvälisyysklubi nuorille ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden oppia kansainvälisessä ympäristössä. Klubin tavoitteena on edistää tasavertaista kokemusten kautta oppimista ja sen avulla nuoret voivat saada arvokasta kokemusta kansainvälisistä kohtaamisista. 

Kansainvälisyysklubin keskeisenä tarkoituksena on tarjota kaikille nuorille tasapuolisesti mahdollisuus osallistua kansainvälisiin projekteihin. Klubissa tiimityöskentely on keskeisessä roolissa, ja nuoret oppivat sosiaalista vahvistumista, vuorovaikutustaitoja sekä pitkäjänteisyyttä erilaisten hankkeiden elinkaaren aikana. 

Nuorisovaihto tarjoaa osallistujille monikulttuurisen ja innostavan ympäristön, jossa he voivat oppia toisiltaan ja kehittää tärkeitä taitoja, kuten tiimityötä, kommunikointia ja kulttuurista tietämystään. 

Tällä hetkellä Kansainvälisyysklubi on täynnä, mutta jos kiinnostuksesi herää, kannattaa ottaa yhteyttä nuorisotoimeen ja seurata tulevia mahdollisuuksia liittyä mukaan. 

Virtain nuorten Kansainvälisyysklubi aloitti toimintansa huhtikuussa 2023 yhteistyössä Virtain 4H:n kanssa. Olemme tällä hetkellä mukana Erasmus + hankeohjelman Solidarity against Hate -hankkeessa. Hanke kestää 2 vuotta ja siihen osallistuu nuoria 14 - 17 vuotiaita Irlannista, Kreikasta, Virroilta ja Espanjasta. Hankkeen tavoitteena on edistää solidaarisuutta ja vastustaa vihaa. 

Hankkeen sisällön suunnittelu ja työstäminen tehdään yhteistyössä muiden maiden nuorten kanssa, mikä tarjoaa nuorillemme mahdollisuuden oppia arvokkaita elämänhallinnan taitoja. 

Lisää jännittävää tietoa Kansainvälisyysklubin toiminnasta ja hankkeesta on tulossa, joten pysy kuulolla! 


 
 
 

Sivua päivitetty: 06.10.2023