Tekstikoko aA

Hyvinvoinnin toimiala

pilvet-henrik-dagnevall-hd-markkinointi.jpg
 
 

Liikuntapalvelut

 

 Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille maksutonta liikuntaneuvontaa, johon voi varata ajan joko yksin, ystävän, perheen tai puolison kanssa. Liikuntaneuvontaan on mahdollista päästä myös liikuntalähetteellä kaupungin terveyspalveluiden kautta.  

Kenelle liikuntaneuvonta on?

Maksuton liikuntaneuvonta terveytensä kannalta liian vähän liikkuville virtolaisille.  Yksilöllisen liikuntaneuvonnan kautta saat tietoa terveyttä edistävästä liikunnasta, ohjatusta ryhmäliikunnasta sekä ulko- ja hyötyliikunnan mahdollisuuksista. Liikunta- ja elintapaneuvonnassa kartoitetaan asiakkaan tilanne sekä laaditaan henkilökohtainen suunnitelma liikunnan lisäämiseksi ja elintapojen parantamiseksi asiakkaan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Liikuntaneuvontaan voit varata ajan puhelimitse tai tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse, sivun oikeassa reunassa olevasta yhteystiedosta.

 

Virtain hyvinvointitoimi on järjestämässä erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia.

LiikU – Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus 2024

Liikkuen läpi vuoden on LiikU:n ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Virrat on mukana kuntarankingissa, joten muista laittaa kunnaksi Virtain kaupunki. Ajalla 1.5-31.8.2024 voit merkata liikuntasi esim.pyöräily, hiihto, juoksu, kävely, frisbeegolf, luistelu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, retkeily tai retkiluistelu. Kilometrit voit merkitä koneelle myös jälkikäteen. Voit myös kilometrit merkitä hyvinvointitoimesta tai kaupungin neuvonnasta  saatavalta suorituskortille.

 Hae sovellus Google Play tai App Store -kaupasta. Mobiilisovelluksessa voit seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin. Klikkaa tästä pääset LiikUn sivustolle katsomaan lisätietoja kampanjasta.

Sama mobiilisovellus toimii kaikissa kampanjoissa.

 


 

Ota yhteyttä


Marika Kallio
Liikunnanohjaaja
Puh. 044- 715 1270
marika.kallio@virrat.fi
 
 
 
 

Sivua päivitetty: 30.04.2024