Tekstikoko aA

Visit Virrat

Sinitaivas, jossa pilviä
 
 

Ulkoliikunta

Virroilta löydät paljon erilaisia ulkoliikuntapaikkoja ja mahdollisuuksia harrastaa. Pukkivuori on loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille. Pukkivuoren ja Penkkivuoren alueella sijaitseva kuntolatu taas tarjoaa upeat puitteet talvella hiihtämiseen ja kesällä lenkkeilyyn luonnon keskellä.

Urheilukeskuksessa sijaitsevalla urheilukentällä pystyt harrastamaan kesäisin monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä mm. jalkapalloa. Urheilukeskuksessa sijaitsevat myös tenniskentät ja beach volley -kentät.

Virroilla on myös kolme yleistä uimarantaa sekä retkeily ja –luontokohteita. Tarjolla on laavuja, nuotiopaikkoja, luontopolkuja sekä vaellusreitti Pirkan Taival. Myös Virtain kylistä ja paikallisilta urheiluseuroilta löydät monenlaisia liikuntapaikkoja. Esimerkkeinä Kisapirtti ja ampumarata.

Liikuntapuisto
Virtain liikuntapuisto (Sipiläntie 9) sisältää mm. parkour-alueen, skeittipuiston, pump track alueen, yleisurheilukentän, täysimittaisen nurmikentän, 8/6-rataisen novotan-pintaisen juoksuradan, beach volley -kenttiä, tenniskenttiä, frisbeegolfradan, katukoriksen, jäähallin ja ulkojään, latu-/kuntorataverkoston, laskettelurinteen, painovoima painotteisen pyöräilymahdollisuuden, ulkokuntosalin, kuntoportaat, uimarannan kivenheiton päässä ym.Urheilukentän huoltorakennuksen pukuhuoneet ovat kesäisin auki n. klo 22 asti ja niissä wc ja suihku vapaasti kaikkien käytettävissä.

Nuorisokeskus Marttinen
Herrasentie 16, VIRRAT
 puh. (03) 485 1900
www.marttinen.fi
Toimintaa lapsille ja aikuisille ympäri vuoden - seuraa ohjelmatarjontaa! Jousiammuntaa, melontaa, jääkiipeilyä, kalliokiipeilyä, köysilaskeutumista, resiinoita, marlingia, sähkömaastopyöräilyä, kirkkovenesoutua, sup-lautailua, melontaa, pelastuspukukelluntaa. Marttisessa on myös välinevuokrausta erilaisiin harrasteisiin.

Pääset tutustumaan hienoihin liikuntapaikkoihimme myös seuraavista linkeistä

  
 
 

Sivua päivitetty: 21.09.2022