Tekstikoko aA

Asuminen ja ympäristö

Pilviä taivaalla
 
 

Kuntoradat ja ladut

 

Ajankohtaiset latutiedot löydät sivulta: https://www.virrat.fi/visit-virrat/aktiviteetit/hiihto-ja-laskettelu/


Pukkivuori-Penkkivuori

Alue sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa. Alueella on kaikille käyttäjäryhmille soveltuva kuntorata- ja latuverkosto (kts. latukartta). Valaistua kuntorataa/latua on yhteensä noin kahdeksan kilometriä. Valaisematonta latua on noin 1,5 km (edestakaisin noin 3 km). Alueen laduilla voidaan hiihtää sekä perinteistä että luisteluhiihtoa.

Huippuhiihtäjien tarpeisiin löytyy FIS:n (Kansainvälinen Hiihtoliitto) kansainvälisille laduille määrittelemät mitat täyttävät ladut. Haastavia nousuja ja vauhdikkaita laskuja kaipaavan hiihtäjän kannattaa tehdä hiihtolenkkinsä urheilukeskuksesta (Urheilukuja 2, 34800 Virrat). Astetta pienempää maastonvaihtelua kaipaavalle hiihtäjälle sopivin lähtöpaikka on Kisapirtin alue (Virtaintie 15, 34800 Virrat). Tällöin voidaan kiertää joko eteläinen lenkki tai pohjoisen ja eteläisen lenkin yhdistelmä. Matkaa kertyy kummassakin tapauksessa kuutisen kilometriä. Vähimmillä nousuilla ja laskuilla selvitään, kun matkaan lähdetään Korventien pysäköintipaikalta ja hiihdetään vain eteläinen lenkki, jolloin matkaa kertyy vajaa neljä kilometriä.

Pukkivuoren kuntoratojen ja latujen sijainti sekä välimatkojen pituudet: Latukartta

Killinkosken kuntorata ja latu

Reitistön päätepisteinä ovat Pylkkääntie ja Nauhatie Killinkoskella. Valaistua reittiä on noin 3 km ja valaisematonta reittiä noin 1 km (edestakaisin yhteensä liki 8 km).

Killinkosken kuntoradan ja ladun kartta.

 
 
 

Sivua päivitetty: 21.09.2022