Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

sieni-kuvaamo-into1513918160.jpg
 
 

Tervetuloa Kansalaisopistoon!

Ajantasainen ohjelma löytyy internetistä, jossa voit ilmoittautua itse suurimmalle osalle kursseista. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös p. 044 7151264
AJANKOHTAISTA

Kansalaisopiston kaikki kurssit on peruttu kevään osalta. Astuu voimaan heti.

Huomioidaan hinnassa niiden kurssien osalta, jotka ylittävät lautakunnan määräämän hinnan kokoontumiskertojen suhteen.

Kiinnostaako rumpujen soitto? 

Rumpukurssi järjestetään lauantaina 4.4.2020 klo 9.00 alkaen (yksilöopetusta) mikäli ilmenee riittävästi kiinnostusta. Ilmoittautuminen mielellään netissä opistopalvelut-linkin kautta.

Kansalaisopiston käyttämä Hellewi-ohjelma on vaihtunut 13.8.2019 ja tästä syystä nyt netissä näkyvissä kursseissa on virheitä mm. hinnoittelussa. Ohjelma on automaattisesti laittanut kurssihinnaksi koko lukuvuoden hinnan eikä lukukauden (syksy/kevät). Mikäli esim. kuorojen hinta on 80 euroa, on siitä syksyn osuus 40 ja kevään osuus 40 euroa. Painamalla kurssin kohdalta oikeassa laidassa "lisätietoja", tulee näkyviin teksti, missä erävaihtoehdot on merkitty. Olisi toivottavaa, että maksut suoritetaan syksy ja kevät erikseen (oikeana ajankohtana), sillä kirjanpidollisesti pitäisi kurssitulot saada oikealle vuodelle. Päivitän tietoja kiireesti mutta puuha on hidasta, joten pyydän kärsivällisyyttä.

Myös kaupungin laskutusohjelma muuttuu, joten kun lasku aikanaan saapuu asiakkaille (loka-marraskuu), olkaa tarkkana sen oikeellisuudesta ja olkaa tarvittaessa yhteydessä kansalaisopiston toimistoon 044 7151 264.                                                          

Kurkatkaa osoitteeseen www. linnunrata.fi, mikäli haluatte nähdä muiden kansalaisopistojen tarjontaa.
   
 

Ota yhteyttä

Tuula Jokinen
rehtori
puh. 03 485 1260
tuula.jokinen@virrat.fi

Raili Katajamäki
kurssisihteeri
puh. 044 715 1264
raili.katajamaki@virrat.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 17.03.2020