Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sieni sammalmättäällä
 
 

Tervetuloa Kansalaisopistoon!

Ajantasainen ohjelma löytyy internetistä, jossa voit ilmoittautua itse suurimmalle osalle kursseista. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös p. 044 7151264
AJANKOHTAISTA

Kevään kurssit on peruttu TOISTAISEKSI. Muutamia kursseja voidaan järjestää verkkokurssina (hinta sama kuin lähiopetuksessa + mahdollinen verkkomaksu osallistujamäärän mukaan) ja niistä tiedotetaan kurssikohtaisesti. 
Pahoittelemme tilannetta.

Verkkokurssina on lähtenyt käyntiin Kirjoittajapiiri-kurssi sekä Espanjan kielen opetus.

Uutena verkkokurssina toteutetaan "Englannin keskeinen kielioppi ja kuuntelu" -kurssi 9.2.-27.4.2021. Osallistuminen edellyttää tietokonetta ja internetyhteyttä. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava SÄHKÖPOSTIOSOITE, että kurssilaisille voidaan lähettää ennakkotietoa sekä tunnukset ohjelmaan kirjautumiseen. Ilmoittautuminen päättyy 8.2.2021 klo 15.00. Verkkokurssilla voit opiskella sinulle sopivana aikana, vaikka keskellä yötä. Kurssin tiedoissa mainittu kellonaika (7-22.55) ei merkitse mitään vaan oli laitettava ohjelmaan teknisistä syistä.
Kurssin hinta on lukukausimaksu 35,- sekä lisäksi muu maksu verkossa toimivan opetusalustan kustannuksista osallistujamäärän mukaan.
Opinto-oppaassa mainittu luento "Haaveena ikuinen opiskelu?" siirretään pidettäväksi myöhemmin keväällä (koronatilanteesta riippuen).


                                                          

   
 

Ota yhteyttä

Tuula Jokinen
rehtori
puh. 044 715 1260
tuula.jokinen@virrat.fi

Raili Katajamäki
kurssisihteeri
puh. 044 715 1264
raili.katajamaki@virrat.fi

 
 
 

Sivua päivitetty: 21.01.2021