Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • juhannusruusu-kuvaamo-into2006159087.jpg
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

08.12.2021

Koronatiedote 8.12.2021: Koronatilanne pahenee jatkuvasti myös Virroilla – nyt tarvitaan varotoimia viruksen leviämisen estämiseksi!


Koronatilanne pahenee jatkuvasti myös Virroilla – nyt tarvitaan varotoimia viruksen leviämisen estämiseksi!


Virroilla on nyt yhteensä 93 tartuntaa koko epidemian aikana. Viimeisen kahden viikon aikana on tullut yhteensä 15 uutta positiivista, joista joulukuussa 12. Kyseessä on kaksi tunnistettua ketjua. 

Korona leviää erittäin herkästi tällä hetkellä, näin ollen varotoimia tarvitaan! Nyt on erityisen tärkeää, että käytetään maskeja, pidetään turvavälejä, käydään ottamassa rokotukset, pestään ja desinfioidaan käsiä! Pienimmässäkin flunssassa tulee jäädä kotiin. 

Koronavirukseen sairastuneen tai altistuneen on ehdottomasti noudatettava tartuntatautiviranomaisen määräämää eristystä tai karanteenia. Suomen lain mukaan karanteenin tai eristyksen rikkomisesta, vaikka ei toimillaan tartuttaisi ketään, voidaan rangaista terveydensuojelurikkomuksena sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi kuukaudeksi.  

Rajoitukset yleisötilaisuuksiin
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla ajalla 6.12.2021 – 5.1.2022 Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Punkalaitumen kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Koronapassin avulla voi kuitenkin vapautua tästä rajoituksesta. Rajoitus ei koske yleisiä kokouksia eikä alle 16-vuotiailta voi edellyttää koronapassia.

Pidetään toisistamme huolta!

Koronarokotuksista löydät tiedot:

Pirkanmaan koronavirustilanne ja suositukset kokonaisuudessaan:



 

 
 
 

Sivua päivitetty: 03.05.2024