Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

21.02.2022

Koronatiedote 21.2.2022: Koronarajoitukset lieventyneet – on kuitenkin edelleen tärkeää toimia vastuullisesti


Koronarajoitukset lieventyneet – on kuitenkin edelleen tärkeää toimia vastuullisesti

Koronarajoitukset ovat lieventyneet 19.2.2022 alkaen. Yleisötilaisuuksia koskeva rajoitus on päättynyt. Tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on kuitenkin edelleen ehkäistävä lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä itse määrittelemillään toimenpiteillä. Toimia voivat olla esimerkiksi asiakasmäärien rajaus, asiakkaiden saapumisen porrastaminen tai asiakaspaikkojen sijoittelu väljästi, ja tilasta vastaavan toimijan tulee kirjata toimet asiakkaiden nähtävillä pidettävään suunnitelmaan. Aluehallintoviraston päätös perustuu tartuntatautilain pykälään 58 d, ja se on Pirkanmaalla voimassa 28.2.2022 asti.

Pirkanmaalla suositellaan etätyötä helmikuun loppuun asti niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista. Sen jälkeen suositellaan osittaista etätyötä.

Pirkanmaan koronanyrkin suosituksen mukaan luokkien 1-5. luokkalaisten maskisuositus on voimassa helmikuun loppuun saakka. Koulu informoi tästä oppilaita. Muilta osin maskisuositukset pysyvät ennallaan. 

Vaikka rajoituksia lievennetään, tauti jyllää keskuudessamme. Edelleen on tärkeä toimia vastuullisesti. Käytetään maskia ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, vältetään lähikontakteja ja huolehditaan rokotussuojasta. Sairaana tulee jäädä kotiin. 

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositukset 

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän voimassa olevat suositukset löydät kokonaisuudessaan täältä: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

Toimitaan vastuullisesti! 

Lisätietoja: Kaupunginjohtaja Henna Viitanen 044 7151 201, henna.viitanen@virrat.fi 

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 22.04.2024