Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

27.01.2022

Esikouluun ja kouluun ilmoittautuminen


Image

ESIKOULUUN JA KOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Esikouluun ja ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 30.1.-16.2. 2022 sähköisesti wilma –järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu oman koulukuljetuspiirin mukaiseen kouluun. Huoltaja voi hakea lastaan myös toissijaisesti eri esiopetus- tai koulupaikkaan. Tällöin huoltaja vastaa oppilaan kuljetuksesta.

Mikäli teillä ei vielä ole käytössänne wilma –tunnuksia, kirjeen yhteydessä teille tulee wilma –järjestelmään kirjautumisen tunnus. Tunnus on luotu väestötietojärjestelmän mukaan Virtain kaupungin alueella asuville lapsille. Sama wilma -tunnus on voimassa koko esi- ja perusopetuksen ajan.

Koulujen yhteydessä toimivilla esikoululaisilla on jo wilma –tunnus. Kirjautumalla wilmaan löytyy sekä kouluun että aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittautumisen lomakkeet.

Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi myös varhaiskasvatusta, haetaan varhaiskasvatuspaikkaa erikseen varhaiskasvatuksen muutoslomakkeella. Lisätietoja löydätte tarvittaessa sivulta virrat.fi/varhaiskasvatus.

Varhaiskasvatusta esikoululaisille järjestetään Killinkoskella päiväkodissa, Kotalassa, Liedenpohjassa ja Vaskivedellä perhepäivähoidossa tai ryhmäperhepäivähoidossa ja keskustan alueella yhtenäiskoululla.

Ilmoittautumislomake esiopetukseen ja aamu- ja iltapäivähoitoon löytyy selaimella kirjautuessa sinisestä yläpalkista. Mikäli ”lomakkeet” välilehteä ei näy, painakaa kolmea pistettä palkin oikeassa reunassa. Täyttäkää lomake kaikilta kohdiltaan ja tallentakaa.

Mikäli tunnusten tai lomakkeen toimivuudessa on ongelmia, voitte ottaa yhteyttä pääkäyttäjä Ari-Matti Jokitulppoon sähköpostiosoitteeseen

ari-matti.jokitulppo@opetus.virrat.fi

Kaikissa ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä vastaanottavaan kouluun.

Tervetuloa eskariin ja kouluun!

terveisin,

Katri Rantala

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 22.04.2024