Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-49781489436392.jpg
  • img-4996.jpg
  • img-49851479889644.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista


Kaupungin verkkoyhteyksissä tapahtuneen muutoksen vuoksi kirjaston ovikoodijärjestelmä ja lainaus- ja palautusautomaatti ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Lehtilukusaliin ei siis pääse omatoimiaukioloaikoina. Pahoittelemme tilannetta!


Kirjastolla on toukokuun ajan esillä Tepan Kuvauspalvelun Terttu Kalliomäki-Tallilan ottamia valokuvia. Tervetuloa tutustumaan!


Lukupiirin ja Maija Asunta-Johnstonin kirjailijavierailun ajankohdat ovat muuttuneet! Lukupiirin ensimmäinen kokoontuminen kesätauon jälkeen on to 8.8.2019 klo 17 alkaen. Keskustelun aiheena on kaksi teosta, Antti Tuomaisen Mies joka kuoli, sekä Maija Asunta-Johnstonin Punapukuisen naisen talo. Maija Asunta-Johnston saapuu vieraaksi kirjastoomme seuraavan viikon torstaina 15.8. klo 16.

Verkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa.

Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo auto

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.
Kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti.

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 24.05.2019