Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • img-4996.jpg
  • img-49851479889644.jpg
  • img-49781489436392.jpg
 
 

Kirjastopalvelut

Ajankohtaista


Kaupungin verkkoyhteyksissä tapahtuneen muutoksen vuoksi kirjaston ovikoodijärjestelmä ja lainaus- ja palautusautomaatti ovat toistaiseksi poissa käytöstä. Lehtilukusaliin ei siis pääse omatoimiaukioloaikoina. Pahoittelemme tilannetta!


Kirjastolla on toukokuun ajan esillä Tepan Kuvauspalvelun Terttu Kalliomäki-Tallilan ottamia valokuvia. Tervetuloa tutustumaan!


Lukupiiri on kesätauolla ja kokoontuu seuraavan kerran to 15.8.2019 klo 17 alkaen. Tuolloin keskustelun aiheena on kaksi teosta, Antti Tuomaisen Mies joka kuoli, sekä Maija Asunta-Johnstonin Punapukuisen naisen talo. Maija Asunta-Johnston saapuu myös vierailulle kirjastoomme seuraavan viikon torstaina, 22.8!

Verkkomaksaminen on otettu käyttöön kaikissa PIKI-kirjastoissa.

Huomaa:

  Jotta voit maksaa maksuja verkossa, sinulla pitää olla Omat tiedot -sivun Kirjastokortin             yhteystiedot -kohdassa sähköpostiosoite.

  Maksettava maksu voi koostua pienemmistä maksuista, mutta maksujen summan on                kuntakohtaisesti oltava vähintään 1 €. Maksaminen ei siis onnistu, jos kuntakohtainen              summa jää alle euron.

  Voit maksaa samalla kerralla useamman kunnan maksuja.

 

Uutuusluettelo auto

 

Uutuusluettelo pääkirjasto

 
 

LEHTILUKUSALI

Lehtilukusali on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.
Kirjaudu sisään PIKI-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Tilassa on lainaus- ja palautusautomaatti.

 

                                         

 
 
 

Sivua päivitetty: 13.05.2019