Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

pilvet-henrik-dagnevall-hd-markkinointi.jpg
 
 

Voimaa vanhuuteen, liikuntavinkit

 

Kuva puistosta.

Tämä verkkosivu on  testausvaiheessa.

Julkaisemme tällä sivulla viikoittain erilaisia jumppavideoita ja liikuntavinkkejä omatoimiseen liikunnan tukemiseen osana Virtain Voimaa vanhuuteen -toimintaa.

Ikäinstituutin koordinoiman Voimaa vanhuuteen -ohjelman päämääränä on edistää vielä kotona itsenäisesti pärjäävien, toimintakyvyltään heikentyneiden ikäihmisten (75+) liikkumiskykyä, osallisuutta ja itsenäistä selviytymistä terveysliikunnan avulla.

Liikuntavinkit ovat Ikäinstituutin asiantuntijoiden laatimia valmiita liikuntaohjeita iäkkäille. Erilaiset liikuntavinkit ja jumppavideot on poimittu  Voitas.fi -palvelusta, joka on liikepankki Ikäihmisten voima- ja tasapainoharjoitteluun. Voit tutustua  liikunnan vaikutuksiin, liikuntaharjoitteluun ja kaikkiin sivuston liikuntaohjeisiin osoitteessa www.voitas.fi   

Tervetuloa hyödyntämään liikuntavinkkejä ja jumppavideoita omassa arjessasi! 

Muistathan liikkua aina oman kuntosi ja toimintakykysi mukaan.Viikko 17 (26.4.-2.5.2021), viikon liikuntavinkit! 


1. Tutustu kotona jumppaamiseen Vinkkejä kotijumppaan -videon avulla, joka esittelee ikäihmisille erilaisia liikkeitä ja paikkoja kuntoilla kotona. Videon kesto on noin 25 min. (Ikäinstituutti)

Pääset jumppavideoon kilikkaamalla alla olevaa linkkiä (Vinkkejä kotijumppaan - video, Youtube):  

https://www.youtube.com/watch?v=o54OspnCaII&t=12s 


2. Lähde mukaan jumppavideon välityksellä keväiseen Kolarin Äkäslömpolon luontoon. Kunnon eväät -videosarjan Askel ojan yli -videossa tasapainoillaan metsämaisemassa. Hyvät tasapainotaidot suojaavat kaatumisilta ja lisäävät liikkumisvarmuutta sekä turvallisuutta. Videon kesto on noin 6 min. (Ikäinstituutti)

Pääset jumppavideoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä (Askel ojan yli -video, Youtube):

https://www.youtube.com/watch?v=b66AI6S9A5A&t=324s
 
 
 

Sivua päivitetty: 29.04.2021