pienennetty_12.10.Jrvimaisema_Toisvesi_Mia_Saloranta.jpg
Virrat > Matkailu
 
 

Tervetuloa Virroille!

Satojen järvien Virrat on suosittu kesä- ja huvilakaupunki, jonka kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kesä näkyy Virroilla iloisina ihmisinä ja runsaina kesätapahtumina, erityisesti Virtain kylissä.

Virrat on Suomen virallinen juhannuskaupunki. JuhannusVirrat on ainutlaatuinen kokonaisuus juhannusperinnettä ja koko perheen tapahtumia järvien ympäröimän maalaiskaupungin maisemissa.

Talvisin Virroilta löytyy mahdollisuuksia mm. jääkiipeilyyn, hyviä hiihtolatuja sekä laskettelurinne. Ryhmille on tarjolla valmiita retkipaketteja ja opaspalveluita ympäri vuoden. Tutustu Virtain nähtävyyksiin, palveluihin sekä kyliin vasemman sivupalkin linkeistä sekä uusimmasta Virrat 2017 -tapahtumaesitteestämme.

Ajankohtaiset tapahtumat näet läpi vuoden pääsivun Ajankohtaista -osiosta.

Tutustu myös polkupyöräilijöille suunnattuun Näsijärvireitti -palveluun. Virrat on mukana Näsijärvireitin Järvitien reitillä, jossa osan matkasta voi taittaa Höyrylaiva s/s Tarjanteen kyydissä! Majoitusta Näsijärvireitin varrelta löytyy Gofinlandista.