Tekstikoko aA

Visit Virrat

Järvimaisema ja puita sammaleiselta kalliolta kuvattuna
 
 

Kävelyreitit ja kuntopolut

Virtain alueen luontokohteet kartalla
Kuntoilureitit
Virtain luontomatkailijan opas (pdf)

Hyviä vinkkejä luontokohteisiin ja taukopaikkoihin liittyen löytyy myös oheisista linkeistä:
www.luontoon.fi  
www.retkikartta.fi   
www.laavu.org  
www.paikkatietoikkuna.fi

Mikäli tiedossanne on Virtain alueella taukopaikkoja, joita voi vapaasti käyttää tai varata maksua vastaan, niin ilmoitathan niistä myös meille.

 

Torisevan luontopolku

Upeissa Torisevan rotkojärvien maisemissa on n. 6,5 km pituinen luontopolku. Tarkemmat reittitiedot ja kartat Virtain matkailuneuvonnasta ja Torisevan kahvimajalta. Torisevan luontopolun kartan näet tästä.

 

Myllyojan metsäluontopolku

Myllyojan metsäluontopolulle pääsee ajamalla Virtain keskustasta Sipiläntietä ja kääntymällä Pukkivuoren päältä oikealle. Hiekkatietä ajetaan perille asti (n. 1 km). N. 2 km pitkän polun varrella on monenlaista luontoa ja helppokulkuisuutensa vuoksi polku sopii myös perheen pienimmille. Myllyojan metsäluontopolun kartan näet tästä.

 

Marttisen saaren luontopolku

Marttisen saaren luontopolun karttoja ja tehtäväpapereita saa Nuorisokeskus Marttisen vastaantosta: Herrasentie 16, puh. (03) 485 1900. Reitillä on mm. kenttälinnoitusalue.

 

Pirkan Taival

Pohjoisella Pirkanmaalla kulkeva retkeilyreitistö, joka jakautuu useisiin pienempiin vaellusreitteihin. Pirkan Taipaleiden kokonaispituus on yhteensä 300 km ja ne ovat osa Euroopan E6-kaukovaellusreittiä. Pirkan Taival -reitistö kulkee yhdentoista kunnan ja kaupungin alueella.

 

E6-reitti

 

Luontopolut myös Kotalan koskien alueella sekä Lakeisnevan aarnialueella (Killinkosken ja Kotalan väliseltä tieltä opastus).

Latukartta on ohessa pdf:nä. Suunnistuskarttoista tietoa löytyy Virtain Urheilijoiden kautta. Luontopolkukarttoja on saatavana liikuntatoimistosta, matkailuneuvonnasta kaupunginkirjastolta ja kaupungintalon neuvonnasta.

 

 

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 13.10.2020