Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

tredu.jpg
 
 

Ammatti- ja ammattikorkeakouluopiskelu

Virroilla voit opiskella seuraavia tutkintoaloja:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
  • Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto
  • Autoalan perustutkinto
  • Metsäkoneenkuljettajan ammattitutkinto
  • Liiketoiminnan perustutkinto
  • Johtamisen erikoisammattitutkinto

Pieni joustava, nopean toiminnan toimipiste tarjoaa tiiviin, hyvähenkisen opiskelijayhteisön ja tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea opintoihin. Tarjolla on myös laadukkaita ja edullisia asuntoja tarvittaessa. 

Työelämäyhteistyö on kunnia-asia Tredun Virtain toimipisteessä. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Veljekset Keskinen, Attendo Keituri, Keiturin Sote, Virtain kaupunki sekä lukuiset muut alueen yritykset.

Tredu tarjoaa myös yksilöllisesti suunnitteltua ja toteutettua täydennys-, muunto-, ja lisäkoulutusta niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

TAMK näkyy vahvasti Virroilla. Parhaillaan käynnissä on tradenomin opintolinja monimuotokoulutuksena ja vuonna 2019 Virroilla käynnistyy metsätalousinsinöörikoulutus

TAMK palvelee myös yrityksiä tehden opiskelija- ja asiantuntijatyönä yritysten sekä yhteisöjen tuotekehitystoimintaa tilaustyönä. Virroilla ja Ruovedellä yhteyshenkilönä toimii korkeakouluasiamies Eeva-Liisa Viskari. Hän kartoittaa ja räätälöi yhteistyökumppaneille heidän tarvitsemiaan koulutus- ja tuotekehityspalveluja. 

Parhaillaan TAMK toteuttaa alueella hanketta, jossa lisätään yritysten osaamista liittyen verkkokaupan perustamiseen ja verkkomarkkinoinnin lisäämiseen. Toinen meneillään oleva hanke on Elinvoimaa Lähiruoasta, jonka tavoitteena on lisätä paikallisten elintarvikkeiden käyttöä julkisissa keittiöissä.

Maaseudun kehittämisyhdistys Poko ry välittää yritysten ja yhteisöjen kehittämistarpeista lähteviä aiheita opinnäytetöiksi. Toiminnan tavoitteena on lisätä alueen yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä ja saada kohtaamaan tulevaisuuden osaajajat sekä työnantajat. Opinnäytepörssin rahoittajajina toimivat paikalliset Osuuspankit, Virtain Op, Ruoveden Op, Pohjois-Hämeen Op, Poko ry, sekä työn tilaavat yritykset tai yhteisöt. Poko ry maksaa hyväksytystä opinnäytetyöstä opiskelijalle 400€:n palkkion. Tilaavan yrityksen tai yhteisön omarahoitusosuus on 100€. 


 

Me palvelemme

Vesa Kähkönen
kehittämispäällikkö Tredu
044 755 4427
vesa.kahkonen@tampere.fi

Kaisa Vanhala
koulutuskoordinaattori Tredu
044 715 1411
kaisa.vanhala@virrat.fi

Eeva-Liisa Viskari
korkeakouluasiamies TAMK
040 846 9452
eeva-liisa.viskari@tamk.fi 
 
 
 

Sivua päivitetty: 03.10.2018