Tekstikoko aA

Vapaa-ajan palvelut

  • Lapsi hiihtämässä
  • Kaksi lasta uimassa Virtain laivarannassa
 
 

Tapahtumat

05.02.2023 klo 18:00 – klo 20:00

Runebergin päivän kuutamolumikenkäilyretki Virtain Pukkivuorelle


Sijainti: Pukkivuori, Virrat
Yhteyshenkilö: Kati Granroth / Polun Lumo, 0505211704


Runebergin päivän opastetulla lumikenkäretkellä suuntaamme täyden kuun aikaan Virtain Pukkivuoren maastoihin. Aluksi jokaiselle säädetään lumikengät sekä sauvat sopiviksi. Kuljemme lumikengillä Pukkivuoren laskettelukeskuksen läheisillä metsäalueilla joko kuutamon valossa tai otsalamppujen valaistessa kulkuamme. Maasto on vaihtelevaa ja sisältää ylä- ja alamäissä kulkua. Retken kesto on 2 tuntia, joka sisältää evästauon maastossa. 

RETKELLE LÄHTÖ: Sunnuntaina 5.2.2023 klo 18.00 

LÄHTÖPAIKKA: Pysäköinti ja kokoontuminen Pukkivuoren laskettelukeskuksen / Erkan Areena parkkipaikalla osoitteessa Urheilukuja 2, 34800 Virrat. 

REITIN PITUUS JA RETKEN KESTO: n. 4 km, 2 tuntia RETKEN HINTA: 25 €/hlö, lapset alle 15 v. 10 €/hlö. Mikäli osallistujalla on omat lumikengät ja sauvat, retken hinta aikuiselle on 15 € ja alle 15 v. 5 €. Hinnat sis. alv 10 %. 

RETKEN HINTAAN SISÄLTYY: Oppaan palvelut ja ohjaus, TSL:n lumikengät, sommalliset teleskooppisauvat, kuumaa juomaa ja runebergintorttu, järjestäjän vastuuvakuutus, reitti- ja turvallisuussuunnitelma, ensiapuvarustus. 

OSALLISTUJIEN OMA VARUSTAUTUMINEN RETKELLE: Mukaan oma otsalamppu ja päälle säänmukainen ulkoiluvarustus (huomioi, että lumikenkäilyssä tulee lämmin). Talvihanskat tai rukkaset, pipo. Jalkaan tukevat varrelliset ja pyöreäpäiset talvi- tai vaelluskengät. Säärystimet tai tiukasti kenkien varsien ympärille kiristettävät lahkeet estävät lumen pääsyn kenkien sisään. Reppuun mukaan kuumaa juomaa kestävä kuppi tai kuksa, vesipullo, pientä syötävää, lämmin taukotakki, istuinalusta ja henkilökohtaiset lääkkeet. 

VAKUUTUKSET: Polun Lumolla on toimintaansa vastuuvakuutus, osallistujien tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan (tapaturmavakuutus) 

VAATIVUUS JA SOVELTUVUUS: Lumikenkäretkelle osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä, normaali peruskunto riittää. Retkelle voivat osallistua myös lapset, suositusikä yli 12 vuotta. 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 4–12 hlöä. Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään neljä henkilöä. 

OHJAAJA: Erä- ja luonto-opas (AT) ja lumikenkäilyohjaaja Kati Granroth, Polun Lumo 

ILMOITTAUTUMISET LA 4.2. KLO 18 MENNESSÄ: Lähetä ilmoittautumisesi soittamalla tai lähettämällä WhatsApp-viesti tai tekstiviesti Katille p. 050 521 1704 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen kati@polunlumo.fi. Kirjoita viestiin seuraavat tiedot: Retki, jolle ilmoittaudut, nimesi (sekä muiden mahdollisten osallistujien nimet), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, mikäli sinulla on jokin ruoka-aineallergia tai erityisruokavalio (retkeen kuuluu pieni retkieväs). Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistussähköpostin, josta löydät lisätiedot retkestä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

RETKEN MAKSAMINEN: Retket maksetaan retken alussa joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla maksupäätteellä (yleisimmät pankki- ja luottokortit).

KATSO LISÄÄ: Polun Lumon talvikauden 2023 lumikenkäretket 
 
 
 

Sivua päivitetty: 12.10.2020