Tekstikoko aA

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Valkoisia kukkia kasvamassa pensaassa
 
 

TYP

Monialainen työllisyyttä edistävä yhteispalvelu (TYP) on kuntien ja kuntayhtymien, TE-toimiston ja Kelan Keskisen vakuutuspiirin monialainen yhteistyöverkosto. TYP-verkoston tavoitteena on asiakkaiden työllistymisen tukeminen tarjoamalla palvelutarpeiden mukaisia kunnan sosiaali- ja terveyspalveluita, julkisia työvoima- ja yrityspalveluja ja Kelan kuntoutuspalveluja.

TYP:ssa asiakkaita palvelevat TE-toimiston, sosiaalitoimistojen ja Kelan työntekijät yhdessä. Mukana verkostossa ovat myös työnhakijoiden terveydenhoitajat. Asiakkuus alkaa henkilökohtaisella kutsulla. Kartoitusjakson aikana selvitetään moniammatillisesti asiakkaan työllistymisen mahdollisuuksia, poistetaan mahdollisia esteitä ja parannetaan työmarkkinavalmiuksia. TYP:ssa laaditaan kartoitusjakson jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllinen suunnitelma, jossa sovitaan tarjottavista palveluista ja tuesta.

Pääasiassa TYP:iin ohjataan TE-toimiston ja sosiaalitoimiston asiakkaita, jotka tarvitsevat yksilöllistä moniammatillista palvelua. Jos itse koet tarvitsevasi monialaista palvelua tilanteesi selvittämiseksi, ota yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

Aino Virta
palveluohjaaja, omavalmentaja
puh. 044 715 1245

Anna-Maija Korpela
sosiaaliohjaaja
puh. 044 715 1253

Virtain sosiaalitoimisto

Virtaintie 26
PL 8
34801 Virrat

 
 
 

Sivua päivitetty: 02.09.2021