Tekstikoko aA

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Valkoisia kukkia kasvamassa pensaassa
 
 

TYP

Monialainen työllisyyttä edistävä yhteispalvelu (TYP) on kuntien ja kuntayhtymien, TE-toimiston ja Kelan Keskisen vakuutuspiirin monialainen yhteistyöverkosto. TYP-verkoston tavoitteena on asiakkaiden työllistymisen tukeminen tarjoamalla palvelutarpeiden mukaisia kunnan sosiaali- ja terveyspalveluita, julkisia työvoima- ja yrityspalveluja ja Kelan kuntoutuspalveluja.

TYP:ssa asiakkaita palvelevat TE-toimiston, sosiaalitoimistojen ja Kelan työntekijät yhdessä. Mukana verkostossa ovat myös työnhakijoiden terveydenhoitajat. Asiakkuus alkaa henkilökohtaisella kutsulla. Kartoitusjakson aikana selvitetään moniammatillisesti asiakkaan työllistymisen mahdollisuuksia, poistetaan mahdollisia esteitä ja parannetaan työmarkkinavalmiuksia. TYP:ssa laaditaan kartoitusjakson jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllinen suunnitelma, jossa sovitaan tarjottavista palveluista ja tuesta.

Pääasiassa TYP:iin ohjataan TE-toimiston ja sosiaalitoimiston asiakkaita, jotka tarvitsevat yksilöllistä moniammatillista palvelua. Jos itse koet tarvitsevasi monialaista palvelua tilanteesi selvittämiseksi, ota yhteyttä.

 

Ota yhteyttä

Aino Virta
palveluohjaaja, omavalmentaja
puh. 044 715 1245

Virtain sosiaalitoimisto

Virtaintie 26
PL 85
34801 Virrat

 
 
 

Sivua päivitetty: 07.03.2022