Tekstikoko aA

Tapahtumakalenteri

  • Karhuemo ja pentu metsässä
  • Torisevan rotkojärvet
  • Kukkia talon pihassa
 
 

Vallitsevan tilanteen vuoksi, huomaathan, että tapahtumien tietoihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan tapahtuman omilta sivuilta tai yhteyshenkilöltä, jos se on tapahtumassa ilmoitettu.

 

Tapahtumat

26.08.2021 klo 09:00 – klo 11:30

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow: Virrat


Sijainti: Virtain tori
Yhteyshenkilö: Jutta Ahro 044 5740 052


Mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja nuorille? Miten EU-rahoitus ja erilaiset hankkeet juuri Sinua hyödyttävät? Tule hakemaan vastauksia Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlta, joka kiertää 27 paikkakuntaa Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshow pysähtyy Virroilla to 26.8. klo 9-11.30.


Kiertueella tehdään tunnetuksi Euroopan unionin nuorille, yhteisöille ja yrityksille tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia. Kiertuetta järjestävät EU:n maaseuturahastosta paikallisille yrityksille ja yhdistyksille tukea myöntävät Leader-ryhmät, mutta mukana on myös muita EU-rahoitusasiantuntijoita. Nyt on oikein hyvä tilaisuus tulla kysymään lisää rahoitusmahdollisuuksista! Tärkeässä roolissa koko kiertueella ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Virroillakin mukana paikallisia hanketoteuttajia. Tervetuloa tutustumaan, mitä kaikkea EU-rahoitus Virroilla ja naapurikunnissa mahdollistaa ja inspiroitumaan muiden esimerkeistä.


Tilaisuudessa voit myös testata tietosi EU-tietovisassa ja näin osallistua sähköpyörän arvontaan. Kaikkien kiertuetapahtumissa visaan osallistuneiden kesken arvotaan e-jopo (arvo 1027 €). Voit myös jakaa ajatuksesi siitä, mihin EU-rahoitusta tulisi alueella suunnata. Onko mielestäsi tärkeintä yrittäjyyden ja elinkeinojen tukeminen, nuorten mahdollisuudet tai ehkä ympäristö- ja ilmastotoimet? Entä alueen viihtyisyys tai tasa-arvo? Tule keskustelemaan!


Lisätietoja tapahtumasta antavat: Jutta Ahro, Leader PoKo: 044 5740 052 / jutta.ahro(@)pokory.fi Mimmi Virtanen, Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -kampanjakoordinaattori: 040 514 3108 / mimmi.virtanen(@)pirkanhelmi.fi


https://www.pirkanhelmi.fi/euroadshow/


 

Tapahtumat

Ei tapahtumia

 
 
 

Sivua päivitetty: 19.08.2021