Tekstikoko aA

Tapahtumakalenteri

  • Iloiset äiti ja poika Laivarannassa
  • Kukkia talon pihassa
  • Tarjanne-laiva vesillä
 
 

Vallitsevan tilanteen vuoksi, huomaathan, että tapahtumien tietoihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan tapahtuman omilta sivuilta tai yhteyshenkilöltä, jos se on tapahtumassa ilmoitettu.

 

Tapahtumat

28.11.2020 klo 10:00 – klo 14:00

Juhannuskaupungin perinteinen joulunavaus


Sijainti: Virtain Perinnekylä
Yhteyshenkilö: kaisa.vanhala@virrat.fi


Varsinainen Perinteinen joulunavaus ja joulumarkkinat järjestetään lauantaina 28.11. klo 10–14 Perinnekylässä. Tavoitteena on virallisen Juhannuskaupungin joulunavauksen lisäksi järjestää erityisesti perheille suunnattua ohjelmaa. Tähän tekemiseen kutsutaan virtolaisia yhdistyksiä ja muita vapaaehtoisia. Samaan aikaan Perinnekylän joulumarkkinat kutsuvat myyjiä osaksi tapahtumaa.

Joulunavauksessa järjestäjä pidättää oikeuden varmistaa, että tartuntoja voidaan välttää kaikin tavoin ja erityisellä varovaisuudella. Tilaisuuteen tultaessa kaikkien yli 15-vuotiaiden odotetaan käyttävän hengityssuojainta ulko- ja sisätiloissa. Lisäksi turvavälien pitäminen muiden kuin oman seurueen kesken on edellytyksenä tapahtumaan osallistumiselle. Missään nimessä paikalle ei saa tulla, jos on vähänkään flunssan oireita. Alueilla järjestäjät tulevat toimimaan unilukkareina ja valvomaan suojainten ja turvavälien noudattamista.


Seuraa ohjelmaa verkkolähetyksenä klo 11 alkaen tästä linkistä

Paikat Joulutorilla ja Joulumarkkinoilla ovat kaikille ilmaisia. Toripaikkojen ja joulumarkkinoiden paikkavaraukset voi tehdä Juha Kalliolle (050 033 5974, jussik5@gmail.com). Muut ehdotukset joulunavausohjelmaan Kaisa Vanhalalle (044 715 1411, kaisa.vanhala@virrat.fi) tai Juha Viitasaarelle (044 715 1201, juha.viitasaari@virrat.fi).

Tervetuloa! 

Tapahtumat

 
 
 

Sivua päivitetty: 25.11.2020