Tekstikoko aA

Tapahtumakalenteri

  • alt=””
  • Alt=""
 
 

Vallitsevan tilanteen vuoksi, huomaathan, että tapahtumien tietoihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista aina ajantasaiset tiedot suoraan tapahtuman omilta sivuilta tai yhteyshenkilöltä, jos se on tapahtumassa ilmoitettu.

 

Tapahtumat

28.08.2019 klo 18:00 – klo 20:00

Kansallispuistoilta: Luontokuvaaja Tea Karvinen


Sijainti: Virtain kaupungintalo, valtuustosali
Yhteyshenkilö: Henna Järvi / Johanna Lampila (Virtain kirjasto)
Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen on retkeillyt ja valokuvannut kaikissa Suomen 40 kansallispuistossa eri vuodenaikoina yhteensä yli 700 päivänä vuodesta 2010 lähtien. Kokemuksistaan ja kuvistaan Tea kokosi elävän ja erilaisen kansallispuistokirjan ”Kansallispuistot – maamme luonnon helmet”. (Docendo 2017) Tealla on myös henkilökohtainen suhde Virroille, sillä hänen äitinsä suku on täältä kotoisin ja Tea on viettänyt lapsuuden ja nuoruuden kesiään Mantilon kylässä.

Seitsemän vuoden työn tuloksena syntynyt kirja vaati yli 140 000 ajokilometriä, yli 200 vuosittaista matkapäivää, yhteensä yli 700 kansallispuistossa vietettyä päivää, paljon tietokoneella istumista, hyvin aikaisia herätyksiä sekä satoja haastatteluja ja kyselyitä.

”Koska en ole itse paras asiantuntija jokaisen kansallispuiston kohdalla, haastattelin retkilläni Metsähallituksen työntekijöitä ja puistojen kupeessa asuvia ihmisiä. Vien lukijan mukaan retkilleni. Teen samoin luontoilloissani kun näytän parhaimpia kansallispuistovalokuviani ja kerron jokaisesta puistosta.”

Tule Tean kanssa matkalle Suomen kansallispuistoihin, keskiviikkona 28.8. klo 18, kaupungintalon valtuustosaliin.

Tilaisuuden jälkeen voi ostaa Tean signeeraaman kirjan 35 e hintaan.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

www.teakarvinen.com


 

Tapahtumat

 
 
 

Sivua päivitetty: 25.05.2022