Tekstikoko aA

• alt=""

Tarjouspyynnöt

02.07.2024

Vastauksia Työajanseurannan järjestelmä ja työvuorosuunnittelun järjestelmän markkinakartoituksessa esitettyihin kysymyksiin

Työajanseurannan järjestelmä ja työvuorosuunnittelun järjestelmän markkinakartoituksessa (https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/99833/notice/146076/overview) on esitetty seuraavia kysymyksiä:

• Mitkä ovat Personec F-liittymään tehtävät suunnat? Vastaus: Hankittavalla järjestelmällä tulee olemaan liittymiä Personec F:n näkökulmasta molempiin suuntiin, eli järjestelmä sekä hakisi että toimittaisi tietoa Personec F:stä/ään. Tarkempi kartta tarvittavista liittymistä tullaan liittämään varsinaiseen tarjouspyyntöön.
  • Mikä on käyttöönottoprojektin ja tuotantoon oton aikataulu? Vastaus: Projektille ei ole määritetty vielä tarkkaa aikataulua, mutta käyttöönotto todennäköisesti tapahtuisi pääosin vuoden 2025 alkupuolella.
  • Mikä on henkilömäärä? Mikä on päätteiden ja asennuspisteiden määrä? Hankittavan järjestelmän piiriin lukeutuu tällä hetkellä 245 työntekijää. Tarkemmasta asennuspisteiden määrästä tullaan päättämään ennen varsinaista tarjouspyyntöä.
  • Voiko toimitusaika olla pidempi kuin 4 viikkoa? Vastaus: Voi, ja todennäköisimmin tulee myös olemaan.
  • Onko tarvetta muille integraatioille kuin Azure AD? (esim. Personec) Vastaus: Personec F on yksi oleellisimmistä integraatioista. Tarkempi kartta tarvittavista liittymistä tullaan liittämään varsinaiseen tarjouspyyntöön.

Virtain kaupunki kiittää kaikkia markkinakartoitukseen osallistuneita

Sivua päivitetty: 02.07.2024