Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

Joulutähti
 
 

Tarjouspyynnöt

16.12.2020

Tarjouspyyntö Uimahallikuljetukset 2021


16.12.2020

TARJOUSPYYNTÖ 

Uimahallikuljetukset 2021    

                                                                                 

Hankintayksikkö 

Virtain kaupunki

Liikuntatoimi                                                                                                                                              

Virtaintie 26

34800 Virrat    

                                                     

Tarjouksen kohde 

Virtain kaupungin liikuntatoimi pyytää tarjousta uimahallikuljetuksista Keuruun ja Alavuden uimahalleihin linja-autolla (väh. 40 paikkaa) kevään ja syksyn 2021 ajaksi. Kuljetuksia on keväisin ja syksyisin noin kymmenen (viisi molemmilla reiteillä). Kuljetukset toteutetaan lauantaisin päiväsaikaan erillisen aikataulun mukaan. Kuljetus lähtee Virtain keskustasta klo 11.30 ja uimahalleilta takaisin Virroille 14.30.    

Tarjousta pyydetään erikseen seuraavista reittivaihtoehdoista (edestakaisin):

Virrat – Killinkoski – Alavus (uimahalli)  

Virrat – Kotala – Keuruu (uimahalli) 

Kuljetusten aikataulun laatimisessa ja toteuttamisessa noudatetaan Virtain kaupungin, viranomaisten ja uimahallien ohjeistuksia, suosituksia ja rajoituksia koronaviruspandemian (Covid-19) etenemisen estämiseksi, jolloin uintimatkoja saatetaan joutua perumaan koronaviruspandemian vuoksi. Kuljetusten toteuttaja voi laskuttaa hankintayksikköä ainoastaan toteutuneista matkoista.   

Tarjousten jättö ja valintaperusteet 

Hinnat on ilmoitettava kertakuljetuksina alv 0 %. Tarjouksen pyytäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Tarjousten valintaperusteena on hinta. 

Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa otsikolla ”Uimahallikuljetukset 2021” perjantaihin 8.1.2021 klo 15.00 mennessä Virtain kaupungintalolle osoitteeseen Virtain kaupunki, Liikuntatoimisto, Virtaintie 26, 34800 Virrat.   

Mahdolliset tarjoukseen liittyvät lisäkysymykset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen riikka.mansikkaviita@virrat.fi viimeistään tiistaina 29.12.2020. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastataan yhteisesti Virtain kaupungin verkkosivujen julkisella Tarjouspyynnöt -alasivulla (www.virrat.fi) maanantaina 4.1.2021.   

 

 
 
 

Sivua päivitetty: 02.11.2020