Tekstikoko aA

Onnistu Virroilla

Tarjanne-laiva seilaamassa järvellä
 
 

Avoimet työpaikat

Etsitkö muutosta elämääsi? 
Tee rohkea päätös ja tule töihin Virroille!


Virtain Muovityö Oy lähes 50 vuotta toiminut vakavarainen perheyritys, joka valmistaa alihankintana teknisiä muovituotteita teollisuudelle. 

Kasvuhakuisena yrityksenä olemme vahvasti uusiutuvia, investoimme uuteen teknologiaan ja koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme. 

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi mielenkiintoisen työn kehittyvässä yrityksessä. 

Yhteydenotot: Marja Mäkinen puh. 040 596 8333 tai marja.makinen@vmtplastic.fi

www.vmtplastic.fi
https://www.facebook.com/vmtplastic
https://www.linkedin.com/company/vmtplastic/
https://www.instagram.com/vmtplastic/


Finncont Design Studioomme hakemukset sähköpostilla toni.harjumaki@finncont.com

Metallituotantoomme hakemukset sähköpostilla teuvo.pusa@finncont.com
Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.

Muovituotantoomme kolmivuorotöihin, hakemukset sähköpostilla matti.ahtola@finncont.com

 www.finncont.comInka on Itämeren alueella toimiva Suomalainen  nauhatuotteiden valmistaja, joka toimii jo kolmannella vuosisadallaan. Menestyksemme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, erinomaiseen asiakaspalveluun ja aktiiviseen tuotekehitykseen. Olemme ympäristöasioissa edelläkävijä ja panostamme voimakkaasti kiertotalouteen ja älykkäiden nauhatuotteiden kehittämiseen. Haluamme kasvaa kannattavasti. Kannattavasti kasvava yritys mahdollistaa uudet investoinnit, kilpailukyvyn jatkuvan kehittämisen ja tarjoaa työntekijöillemme mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön. 

Inka Oy  hakee nyt TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Virtain Killinkoskella sijaitsevan tehtaan toiminnoista ja toimintojen kehittämisestä.

Työnkuvaasi kuuluu toimintaprosessien kehittäminen ja tuotannon tehostaminen, materiaalihankintojen kehittäminen sekä tuotekehitys. Johdat reilun kahdenkymmenen hengen tiimiä. Olet mukana uusien investointien hankintaprosesseissa ja käyttöönotoissa. Esimiehesi on toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä toimintojen kehittämisestä tuotantoympäristössä, hyvää henkilöjohtamista, innokkuutta ja paloa kehittää asioita, joustavaa ja energistä otetta sekä hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kotimaisen ja vakavaraisen yrityksemme palveluksessa, tarvittavaa itsenäisyyttä hoitaa tehtävääsi yrityksen strategian mukaisesti sekä ammattitaitoisen tiimimme taustatuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Blom Company Oy, seniorkonsultti Seija Blom, puh. 044 976 5512 tai toimitusjohtaja Sirpa Heinämäki, Inka Oy, puh. 050 385 6204. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla rekry@blomcompany.fi.  

www.inka.fi


Vilénin Leipomo on 1952 perustettu keskisuuri leipomoalan perheyritys.  
Tuotevalikoimamme kattaa monipuolisesti leipomo- ja konditoriatuotteet.  

Etsimältämme henkilöltä löytyy tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta sekä tahtoa kehittää osaamistaan. Työ on osittain yötyötä, fyysistä ja nopeatempoista.

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.


Lisätiedot ja hakemukset:
Vilénin Leipomo Oy, toimitusjohtaja Jussi Vilén
Puh. 0440 731 139
jussi.vilen@vileninleipomo.fi

www.vileninleipomo.fi


Haemme LÄHIHOITAJIA vakituisiin ja erimittaisiin sijaisuuksiin vanhusten asumis- ja palvelukeskukseen.

Yhteydenotot: Maarit Padatsu puh. 044 325 3425 tai maarit.padatsu@ainala.fi
Hakemukset: ainala@ainala.fi

www.ainala.fi


Haetaan: CNC-KONEISTAJIA

Mahdollisuus oppisopimukseen, metallialan perustutkinto katsotaan eduksi

Hakemukset: arto.taisto@wirmet.fi

www.wirmet.fi


Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään laadukkaita palvelujamme entistä paremmiksi! Olemme kehitysmyönteinen ja nuorekas sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Virtain kaupungin tytäryhtiö. Etsimme joukkoomme innostuneita ja uudistumishaluisia henkilöitä.

Nyt haemme ammattilaistemme joukkoon lisää osaajia mm. SAIRAANHOITAJIA, LÄHIHOITAJIA, LAITOSHUOLTAJIA, HOIVA-AVUSTAJIA, SUUN TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA.

 Kysy lisää/jätä hakemus: info@keiturinsote.fi

www.keiturinsote.fi


Olemme Suomen suurimpia kevennettyjen muoviputkien ja jätevesijärjestelmien valmistajia. Palveluksessamme on 40 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 20 m€. Jita Oy on osa Uponor konsernia.

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin TYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON, KUNNOSSAPITOON JA LÄHETTÄMÖÖN. Tuotantotyöt käsittävät työskentelyä putki- ja/tai kaivotuotannossa.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä, valmiutta vuorotyöhön sekä mielellään ammattikoulutaustaa (kone-, auto-, tai rakennus) ja kohtuullisia asennustaitoja. Jatkossa mahdollisuus on myös vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi  sähköpostiin jyrki.koitto@jita.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jyrki Koitto, puh. 03 475 6136.

www.jita.fi


Virtain kaupungilla on työtekijöitä n. 400 ja koko kaupunkikonsernissa n. 850.  Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille. 

Haemme tällä hetkellä  VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA ja VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA.

Avoimet työpaikat löydät tästä. Virtain kaupunki käyttää myös Kuntarekry.fi -palvelua, josta löydät myös avoimet työpaikkamme. 

 
 
 

Sivua päivitetty: 12.07.2021