Tekstikoko aA

Ajankohtaista

  • alt=""
  • alt=""
  • alt=""
 
 

Ajankohtaista

14.03.2024

Virrat on Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2024!


Kangasalla järjestettiin 13.3.2024 Pirkanmaan yrittäjien järjestämä elinvoimaseminaari, joka huipentui Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunnan palkitsemiseen. Pirkanmaan yrittäjät ja Pirkanmaan liitto valitsivat Pirkanmaan elinvoimakunnan nyt kahdeksannen kerran.

Virtain kaupunki pokkasi ykköspalkinnon yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailussa tänä vuonna! Kunniamaininnan sai Lempäälän kunta.  Palkintoa olivat vastaanottamassa Virtain kaupungilta kaupunginjohtaja Henna Viitanen, elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki ja yritys- ja markkinointikoordinaattori Maarit Toroskainen sekä Virtain Yrittäjät ry:stä puheenjohtaja Mervi Vilén, varapuheenjohtaja Juha Makkonen ja sihteeri Eija Kantonen.


Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta- kilpailussa kunnat ja yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset arvioivat yhdessä kunnan toimintaa. Kunnan elinvoiman edistäminen ja yrittäjyyden lisääminen ovat keskeisiä kriteerejä. Tänä vuonna korostettiin yrittäjyyskasvatusta, joka Virroilla on ollut vahvaa jo vuosia!


Tämä on mahtava juttu! Olemme Virroilla viime vuodet systemaattisesti tehneet työtä elinvoimamme ja hyvinvointimme edistämiseksi. Meillä on vuodesta 2020 ollut elinvoimapaketti pito- ja vetovoiman edistämiseksi ja sitä on pystytty kehittämään vuosi vuodelta. Meillä on ready4business yritysideakilpailut, 8-luokkalaisten vanhempainillat ja vaikka mitä muuta!


Tästä palkinnosta voimme kiittää kaikkia yrittäjiä, päättäjiä ja henkilöstöä sekä erityisesti myös Virtain yrittäjät ry:tä - meillä on erinomainen vuoropuhelu ja hyvä pöhinä, jatketaan samaa malliin, kaasu pohjaan vaan! Tämä on mahtava tunnustus meille kaikille! Puhalletaan yhteen hiileen jatkossakin! iloitsee kaupunginjohtaja Henna Viitanen ja lähettää isot kiitokset Pirkanmaan Yrittäjät ry:lle ja Pirkanmaan liitolle tunnustuksesta.


 

 
 
 

Sivua päivitetty: 18.04.2024